Illy ječmenov napitek v kapsulah IE Orzo, 18 kapsul

Cena od 6,90 € do 8,99 €
Illy ječmenov napitek v kapsulah IE Orzo
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

illy ječmenov napitek v kapsulah IE Orzo, 18 kapsul

Z željo po izpopolnitvi ponudbe Iperespressa za domačo uporabo, je nastala nova linija kapsul, posvečena ječmenu. Hordeum ječmenov napitek s karamelnimi notami in vonjem po praženih žitih je brez kofeina in drugih umetnih arom. Embalaža vsebuje 18 kapsul za pripravo izvrstnega ječmenovega napitka na kavnih aparatih illy Iperespresso. illy
Razpoložljivost je treba preveriti
6,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Ječmenov napitek v kapsulah HORDEUM IE ORZO

Ječmenov napitek v kapsulah HORDEUM IE ORZOZ željo po izpopolnitvi ponudbe Iperespressa za domačo uporabo, je nastala nova linija kapsul, posvečena ječmenu. Hordeum ječmenov napitek s karamelnimi notami in vonjem po praženih žitih je brez kofeina in drugih umetnih arom. Embalaža vsebuje 18 kapsul za pripravo izvrstnega ječmenovega napitka na kavnih aparatih illy Iperespresso.Vsebina: 18 kapsul ječmenovega napitkaVsebnost kofeina: brez kofeinaNeto količina kave: 54 gAlergeni: ječmen, lahko vsebuje sledove oreščkov, mleka in soje.Povprečne hranilne vrednosti na 100 g: energijska vrednost 363 Kcal/1537 KJ, maščobe 0,2 g, od tega nasičene maščobe 0,1 g, ogljikovi hidrati 81,5 g, od tega sladkorji 17 g, beljakovine 4,9 g, sol 0,34 g.Skladiščenje: hraniti v hladnem in suhem prostoru brez vonja pri temperaturi med 15 in 18 °C.Za uporabo na kavnih aparatih illy Iperespresso.Pakirano v zaščitno atmosfero.Proizvedeno v Italiji.
in stock
8,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Illy ječmenov napitek v kapsulah IE Orzo. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Illy ječmenov napitek v kapsulah IE Orzo. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8003753166612)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki