Posoda za kompostne odpadke Joseph Joseph IntelligentWaste Stack, 4 l

Cena od 42,90 € do 55,22 €
Posoda za kompostne odpadke Joseph Joseph IntelligentWaste Stack
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Posoda za kompostne odpadke Joseph Joseph IntelligentWaste Stack, 4 l

Joseph Joseph ponovno dokazuje, da lahko tudi v kuhinji ustvarite domiselne in popolnoma napredne stvari! Posoda za odpadke, ki jo je mogoče kompostirati, je zasnovana tako, da zmanjšuje neprijetne vonjave, ki se naravno sproščajo iz zbranih ostankov hrane. K temu pripomore pametno prezračevanje, ki zmanjšuje vlago. Zrak se dovaja skozi dvojno steno in se po kroženju v posodi odvaja skozi zamenljiv ogljikov filter v pokrovu posode. Zunanje filtre lahko kupite tukaj . Posoda ima plastično ohišje iz polipropilena, ki ga je lahko očistiti, pokrov na tečajih in trpežen ročaj iz nerjavečega jekla. Notranje stabilizacijske luknje in odstranljiv okvir pokrova zagotavljajo stabilnost tudi za manjše vrečke. Stack se lahko uporablja kot samostojna posoda za smeti na pultu ali v kombinaciji z Joseph Joseph Stack posodami/sklopi.
in_stock
42,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Joseph Joseph kompostnik s filtrom Stack 4 L - bež. Kompostnik s filtrom iz kolekcije Joseph Joseph. Model izdelan iz umetne snovi.

in stock
47,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

shumee JJ - Stack IntelligentWaste kompostnik

zabojnik za organske odpadke, – opremljen s filtrom, ki absorbira vonjave, – pokrov na tečajih, – jeklen ročaj za prenašanje, – zagotavlja kroženje zraka v notranjosti, vendar preprečuje uhajanje vonjav, – lahko se uporablja samostojno ali v kombinaciji z posode za ločevanje (30012, 30013), – ročn shumee
Razpoložljivost je treba preveriti
55,22 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Posoda za kompostne odpadke Joseph Joseph IntelligentWaste Stack. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Posoda za kompostne odpadke Joseph Joseph IntelligentWaste Stack. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5028420300154)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki