Reolink video kamera za nadzor E1 Pro

Cena od 65,00 € do 87,00 €
Reolink video kamera za nadzor E1 Pro
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Reolink E1 Pro, kamera

Reolink E1 Pro je kompaktna in brezžična WiFi IP kamera, ki se brezhibno zlije z vašim domom. Napolnjena je s pametnimi funkcijami in lahko naredi veliko stvari, kot je vrtenje in nagibanje, s katerim doseže večjo območje pokritosti. Kamera Reolink E1 Pro vam pošilja prilagojena opozorila o zaznanem gibanju. Z neprekosljivo ceno omogoča pametno in visokokakovostno zaščito doma, dostopno za vse.
Razpoložljivost je treba preveriti
65,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Reolink E1 Pro, brezžična WiFi, 4MP Super HD, nočno snemanje, senzor gibanja, dvosmerna komunikacija kamera

Reolink E1 Pro kamerare vam omogoča, da imate popolni nadzor nad vašim domom in pisarno. Odlično se izkaže tudi v nočni svetlobi vse do razdalje 12-ih metrov. E1 PRO omogoča tudi dvosmerno komunikacijo, saj ima vgrajen mikrofon in zvočnik. V domače omrežje jo povežete preko hitrega brezžičnega omrežja. Na vašo pametno napravo namestite brezplačno aplikacijo Reolink ter v živo nadzorujte dogajanje.
Razpoložljivost je treba preveriti
65,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

kamera ip reolink e1 pro-v2 4mp wi-fi in 12m

Oblikovna postavitev: Sferična vrsta montaže: Pisalna miza/pult Material ohišja: Plastika Barva izdelka: Bela Tokovna moč: 1 A Vrsta napajanja: DC izhod (v voltih): 5 Teža in dimenzije
Razpoložljivost je treba preveriti
87,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Reolink video kamera za nadzor E1 Pro. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Reolink video kamera za nadzor E1 Pro. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (6975253982790)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki