Avent komplet za shranjevanje SCF 618/10, 10 kosov

Cena od 16,90 € do 21,59 €
Avent komplet za shranjevanje SCF 618/10
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Aparati za materino mleko Avent VIA 10 kosov

Lastnosti Za večkratno uporabo Zložljive skodelice in pokrovi Zdravo hranjenje Material: PP (polipropilen) Vsebina: 10 kosov skodelic VIA (180 ml) 10 kosov pokrovov VIA 2 kosa adapterjev VIA za takojšnje napajanje skodelic VIA s pokrovi Za shranjevanje hrane doma in na poti: Lahko se uporablja v hladilniku in zamrzovalniku Primerno za grelnik steklenic Primerno za mikrovalovno pečico Brez puščanja - neprepustni pokrov tesni za varno skladiščenje in transport pisalne skodelice in pokrovi enostavno preverjanje vsebine in datuma poteka Skodelice VIA so zelo spremenljive, lahko jih kombiniramo z vsemi drugimi izdelki AVENT. Skodelice lahko priključite neposredno na črpalko za dojenje AVENT. Pred shranjevanjem izcejenega mleka lahko skodelice s svinčnikom opišemo s potrebnimi podatki. Pred hranjenjem izcejenega mleka preprosto zamenjajte pokrov z adapterjem s dudo za steklenico Philips AVENT. STERILIZIRANO • RECIKLIRANO Kadar je treba otroka hraniti z kašasto ali trdno prehrano, so skodelice VIA pripravljene za shranjevanje teh jedi. Enostavno odmrzovanje, ogrevanje in hranjenje neposredno iz skodelic vam bo olajšalo skrb za vašega otroka. Skodelice VIA uporabljajte, dokler se ne pojavijo znaki obrabe. OPOMBA: Nove skodelice niso združljive z obstoječimi skodelicami VIA za shranjevanje z notranjim navojem. Vsi deli embalaže so namenjeni trajni uporabi in jih je treba pred prvo in vsako naslednjo uporabo sterilizirati. Pred uporabo grelnika steklenic ali mikrovalovne pečice vedno odstranite pokrov. Nova paleta skodelic za shranjevanje hrane !!
out of stock
20,72 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips Avent komplet za shranjevanje SCF 618/10, 10 kosov

Dodatni 20% popust na izbrane artikle s promo kodo HAPPYBABY20. Akcija velja do 2.6.2024 oz. do odprodaje zalog. Komplet posodic je namenjen varnemu shranjevanju materinega mleka. Namenjen je večkratni uporabi v kombinaciji s prsno črpalko Philips Avent ali cucljem. Philips Avent
Razpoložljivost je treba preveriti
21,59 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Avent komplet za shranjevanje SCF 618/10. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Avent komplet za shranjevanje SCF 618/10. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8710103671602)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki