LOVI LOVI Soup Spoons Pistachio žlička za hranjenje 2 kos za otroke

Cena od 4,20 € do 9,29 €
LOVI LOVI Soup Spoons Pistachio žlička za hranjenje 2 kos za otroke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LOVI Soup Spoons Pistachio žlička za hranjenje 2 kos za otroke

LOVI Soup Spoons Pistachio Posodica za otroke 2 kos LOVI
Razpoložljivost je treba preveriti
7,16 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LOVI Jušna žlica 2 kosa Pistacija

Jušna žlica otrokom in staršem olajša uživanje večjih porcij in bolj raznolikih obrokov. Večja žlica za novo fazo učenja samostojnega prehranjevanja je idealna za otroke, zahvaljujoč popolni globini in širini dna žličke se hrana ne razlije in se žlička popolnoma prilega otrokovim usti. Žlička ima dolg ročaj, ki omogoča udobno nanašanje hrane, in dovolj trdno dno posode, da otrokova usta in jezik čutijo nežen pritisk, kar vpliva na pravilen sesalni refleks. Da bi zaščitili planet, smo za izdelavo jušne žlice LOVI uporabili 20 % recikliranih lesnih vlaken, kar pomeni, da vsebuje manj plastike, predvsem pa je žlica brez melamina in BPA.
out of stock
7,77 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

LOVI žlica za juho, 2 kosa, pistacija

ODREZANE CENE – 20% popusta na izbrano otroško opremo znamke LOVI s promo kodo 24MDL4SI201 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Z žlico za juho otroci in starši lažje jedo večje porcije in različno hrano. LOVI jušna žlica 2 kosa je idealna za novo fazo učenja samostojnega prehranjevanja. Zaradi popolne globine in širine sklede žlice se hrana ne razlije. LOVI
Razpoložljivost je treba preveriti
9,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LOVI LOVI Soup Spoons Pistachio žlička za hranjenje 2 kos za otroke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LOVI LOVI Soup Spoons Pistachio žlička za hranjenje 2 kos za otroke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901691873575)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki