Lexibook Paw Patrol, risalni projektor, s šablonami, tiskarski stroji

Cena od 34,99 € do 36,34 €
Lexibook Paw Patrol
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Lexibook Risalni projektor s šablonami in žigi Tačke na patrulji

Risalni projektor bo vašim otrokom pomagal doseči čudovite umetniške rezultate zahvaljujoč osvetljenemu zaslonu! Rišite po 10 tematskih predlogah, okrasite s 4 črnilnimi žigi in po končanem delu vse pripomočke vrnite nazaj v prostor za shranjevanje. Lexibook
Razpoložljivost je treba preveriti
34,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Projektor za risanje s šablonami Paw Patrol

Ta osupljivi projektor za risanje je zasnovan tako, da pomaga otrokom začeti njihovo ustvarjalno pot. Risanje po desetih priloženih šablonah otrokom omogoča povsem samostojno ustvarjanje svojih najljubših likov. Samo odprite plastični pokrov in vstavite prozorno predlogo v projektor. Nato položite list papirja na predlogo, zaprite pokrov in pritisnite gumb za vklop luči. In umetnost se lahko začne! Preko osvetljenega zaslona lahko zdaj s pisalom (priloženo v paketu) prerišete sliko s predloge na papir. Štiri priložene štampiljke s črnilom dodajo dodaten umetniški pridih. Če želite, lahko svojo pobarvanko pobarvate z barvicami (niso priložene v paketu). Zahvaljujoč popolni velikosti A5, praktičnemu vgrajenemu prostoru za shranjevanje vseh priloženih dodatkov in ročaju je ta projektor odličen za potovanje ali prenašanje, kamor koli že greste. Miza deluje na tri 1,5V AA/LR6 baterije (niso priložene), ki jih je potrebno vstaviti v projektor (odpreti z izvijačem - niso priložene). Preprost, a pameten pripomoček, ki je odličen za spodbujanje neomejene ustvarjalnosti pri predšolskih otrocih in podporo razvoju fine motorike. Združuje staromodno zabavo s sodobnim dizajnom in bo zagotovo hit med malimi umetniki. Ključne funkcije: Tema Paw patrol Odlično orodje, ki podpira otroško ustvarjalnost in domišljijo Idealno za predšolske otroke podpiranje razvoja njihovih finih motoričnih sposobnosti Sledite in ustvarjajte za ure zabave Vsebuje 10 tematskih predlog, 4 štampiljke s črnilom, pero in 10 listov papirja formata A5 Shranjevanje Praktičen ročaj za enostavno prenašanje Idealen za potovanja Napajanje: 3x 1,5 V AA/LR6 baterije (niso vključene v paket)
out of stock
36,34 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lexibook Paw Patrol. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lexibook Paw Patrol. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3380743090689)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki