Canpol babies Canpol babies BabiesBoo Sensory Educational Play Mat senzorična igralna podloga 1 kos za otroke

Cena od 114,14 € do 114,70 €
Canpol babies Canpol babies BabiesBoo Sensory Educational Play Mat senzorična igralna podloga 1 kos za otroke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

CANPOL BABIES Senzorična izobraževalna podloga z BabiesBoo ogledalom

Senzorično izobraževalna igralna podloga Canpol babies vašemu otroku omogoča raziskovanje sveta z različnih zornih kotov. Različne teksture materialov, kontrastne barve in mehki zvoki so odlična zabava za dojenčkove razvijajoče se čute od prvih trenutkov življenja. Poučna podloga s 6 igračami, ki spodbujajo otroka k aktivnosti in poseganju po njih, pomagajo pri razvoju motorike, krepijo mišice in vadijo ročne spretnosti. Igrače so obešene na loke, ki jih je mogoče preprosto odstraniti, tako da lahko podlogo operete ali vzamete s seboj kamor koli želite, da ustvarite prostor za otroka in zagotovite varno in čisto območje na poti. Igrače lahko snamete in jih postavite za igro: 2 ropotujoča živalska obraza, 2 šelesteča lista z ogledalcem, obdanim s pisanimi nalepkami in ropotuljico, grizalo, ki bo olajšalo izraščanje zobkov, veliko odstranljivo ogledalo, ki ga lahko pritrdite kamor koli in spodbuja ležanje, ko dojenček odraste na trebuščku in panda s piskalnikom in tacami na ježka, tako da ju lahko povežete in ovijete okoli vzglavja podloge ali pregrade za posteljico. Vsi ti interaktivni elementi podpirajo starša pri senzornem treningu otroka, kar pozitivno vpliva na čustveni in kognitivni razvoj dojenčka. Senzorno poučna podloga Canpol babies spodbuja otroka k gimnastiki in lovljenju visečih igrač, skozi igro pa podpira razvoj čutil – vida, sluha in dotika ter ročnih in motoričnih sposobnosti. Ležanje na izobraževalni podlogi omogoča otroku, da vidi določene vzorce, npr. da z zamahom z roko in dotikanjem visečih igrač povzroči njihovo premikanje in nihanje. Med ležanjem na trebuščku lahko dojenček vsakič raziskuje različne dele podloge, ki ga bodo pritegnile svetle kontrastne barve in vzorci, oznake ali igrače, ki so premaknjene na drugo mesto kot običajno. V poznejši fazi razvoja bo podloga za senzorično vzgojo otroka spodbujala h gibanju – najprej plazenju. Senzorična poučna podloga Canpol babies bo pripomogla k pravilnim motoričnim sposobnostim vsakega dojenčka! Senzorno izobraževalna podloga Canpol babies je varen in odličen način za zabavo otroka in staršem omogoči trenutek zase ali za gospodinjska opravila.
out of stock
114,14 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Canpol babies BabiesBoo Senzorična igralna odeja z ogledalom

Senzorična igralna odeja z ogledalom BabiesBoo by Canpol Babies podpira otrokov razvoj od rojstva. Različne teksture materialov, kontrastne barve in mehki zvoki so odlična zabava za dojenčkove razvijajoče se čute. Igralna odeja s 6 igračami in interaktivnimi elementi. Canpol babies
Razpoložljivost je treba preveriti
114,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Canpol babies Canpol babies BabiesBoo Sensory Educational Play Mat senzorična igralna podloga 1 kos za otroke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Canpol babies Canpol babies BabiesBoo Sensory Educational Play Mat senzorična igralna podloga 1 kos za otroke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901691870697)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki