Philips SC1994/00 Lumea Advanced

Cena od 239,90 € do 275,72 €
Philips SC1994/00 Lumea Advanced
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

PHILIPS SC1994/00 LUMEA IPL sistem za odstranjevanje dlak

Imejte popolnoma gladko kožo S Philips Lumea Advanced IPL aparatom za odstranjevanje dlak. Aparat je varen in nežen tudi na občutljivih predelih. Ob redni uporabi boste uživali v gladki koži.
Razpoložljivost je treba preveriti
269,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips Lumea Advanced IPL SC1994/00 aparat za odstranjevanje dlak

Odstranjevanje odmika s tehnologijo IPL in 5 stopinj intenzivnosti glede na čitljivost vaše kože. Philips Lumea Advanced IPL SC1994/00 je primeren za uporabo celega telesa. Naprava se napaja iz omrežja. Philips
Razpoložljivost je treba preveriti
269,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

IPL-aparat za odstranjevanje dlak Philips SC1994/00 Lumea

Revolucionarna učinkovitost IPL-tehnologije za domačo rabo IPL-aparat za odstranjevanje dlak Philips SC1994/00 Lumea temelji na uporabi intenzivne pulzne svetlobe, ki ustavi rast dlačic, saj sproži fazo mirovanja lasnega mešička. Število dlačic se tako postopoma zmanjšuje. Redni tretmaji vam zagotovijo izjemno gladko, neporaščeno kožo. Tisto, kar je bilo še do nedavnega izvedljivo le v salonu, je zdaj mogoče tudi doma. Vse prednosti profesionalne tehnologije IPL, ki je bila razvita v sodelovanju z dermatologi, lahko užijete v udobju domačega okolja. Že po samo 3 tretmajih lahko pričakujete najmanj 85-odstotno zmanjšanje poraščenosti. Sprva je treba tretmaje izvajati na 2 tedna (prvi 4 tretmaji), čemur sledi še 8 tretmajev vsake 4 tedne. Nato pa boste lahko kar 3 mesece uživali v neverjetno gladki koži brez dlačic.  Rešitev za najrazličnejše tipe dlačic in kože  Odlični rezultati so zagotovljeni pri raznolikih barvah dlačic in kože, vključno s temno blond dlačicami. Izjema so svetlo blond, rdeče in sive dlačice, poleg tega pa aparat ni primeren za zelo temno kožo. Da bi bilo možno razlikovanje med kožnim pigmentom in pigmentom v dlačicah, je namreč potreben ustrezen kontrast.  Samodejno zaznavanje barve kože  Po zaslugi posebnega senzorja je poskrbljeno za samodejno zaznavanje kožnega tena – tako na začetku kot med samim postopkom. Aparat nato po potrebi sam ustavi oddajanje impulzov, če na primer zazna, da je kožni odtenek na posameznih območjih pretemen za učinkovito in varno odstranjevanje dlačic.  Personalizirani tretmaji s pomočjo brezplačne aplikacije  Brezplačna aplikacija Lumea omogoča bolj personalizirano uporabo aparata. IPL-aparat za odstranjevanje dlak bo tako poskrbel za nadpovprečno dobre rezultate. S pomočjo aplikacije je mogoče optimizirati urnik izvajanja tretmajev, obenem pa vas bo aplikacija Lumea oskrbela s številnimi koristnimi namigi. 
0
275,72 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips SC1994/00 Lumea Advanced. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips SC1994/00 Lumea Advanced. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8710103871859)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki