Philips TAT2236PK/00 slušalke

Cena od 34,99 € do 49,99 €
Philips TAT2236PK/00 slušalke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Brezžične ušesne slušalke TWS PHILIPS TAT2236PK roza

Super tanek etui. Udobno prileganje.Te popolnoma brezžične slušalke, odporne na vodne pljuske in pot, gredo povsod z vami. Polnilni etui lahko spravite v žep tesno oprijetih kavbojk. Ušesna čepka se prilegata vašim ušesom – popolna rešitev za vsem ki ne marate občutka vstavljenih čepkov v ušesnem kanalu.Odporne na škropljenje in pot, IPX4Z zaščito stopnje IPX4 in zmogljivimi 12 mm zvočnimi enotami te slušalke v vsakem vremenu zagotavljajo odličen zvok. Ker so povsem odporne na pršenje vode, jim tudi pot ne bo škodil, prav tako vam ni treba skrbeti, če vas ujame dež.Telefoniranje z enim čepkom. Način Mono.Veliko telefonirate? Čas pogovorov lahko podvojite z uporabo le enega čepka, medtem ko se drugi polni. Mikrofon se samodejno dodeli aktivnemu čepku in ko se njegova baterija izprazni, ga enostavno zamenjate.Izjemno majhen polnilni etui s priključkom USB-C. 12 ur dodatnega predvajanja.S tem polnilnim etuijem imate vedno s seboj še več glasbe! Z napolnjenimi popolnoma brezžičnimi slušalkami lahko glasbo poslušate 6 ur, s popolnoma napolnjenim polnilnim etuijem pa vam je omogočenih dodatnih 12 ur poslušanja. Za hitro dodatno polnjenje, ki zagotovi uro dodatnega poslušanja, ušesna čepka za 15 minut vstavite v polnilni etui. Vgrajene kontrolne tipke in mikrofon. Enostavno seznanjanjeS kontrolnimi tipkami na čepkih lahko začasno zaustavite predvajanje, sprejemate klice ali prikličete glasovnega pomočnika. Slušalke se v trenutku seznanijo z drugo opremo. Ko so seznanjene, se ponovno povežejo s telefonom takoj, ko odprete polnilni etui. Čvrsto in udobno nameščene. Slušalke brez ušesnih blazinic.Priljubljeno glasbo lahko z lahkimi slušalkami povsem prilagojene oblike poslušate v popolnem udobju. Ker so brez ušesnih stabilizatorjev, v slušnem kanalu ne boste čutili ničesar, prav tako ne boste občutili nobenega pritiska. Zaradi oblike, podobne hokejski palici, ostaneta čepka v ušesih ves čas stabilno nameščena.   Specifikacije:Vgrajen mikrofonProfili Bluetooth: A2DP, HFP, AVRCP; Format prenosa: SBCRazličica Bluetooth: 5.0Največji doseg: do 10 mTeža: 36 gVrsta baterije: Litij-polimernaČas predvajanja glasbe: 6 + 12 urČas pogovora: 6 + 12 urFrekvenčni odziv: 20 – 20.000 HzImpedanca: 28 OhmovObčutljivost: 104 dB (1 kHz)
in stock
34,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

PHILIPS TAT2236PK/00 slušalke

Philips TAT2236PK/00 slušalke se ponašajo z odličnim zvokom in ušesna čepka se prilegata vašim ušesom. Priljubljeno glasbo lahko z lahkimi slušalkami Philips TAT2236PK/00 povsem prilagojene oblike poslušate v popolnem udobju.
Razpoložljivost je treba preveriti
49,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips TAT2236PK brezžične slušalke, roza

Te popolnoma brezžične slušalke, odporne na vodne pljuske in pot, gredo povsod z vami. Polnilni etui lahko spravite v žep tesno oprijetih kavbojk. Ušesna čepka se prilegata vašim ušesom – popolna rešitev za vsem ki ne marate občutka vstavljenih čepkov v ušesnem kanalu. Philips
Razpoložljivost je treba preveriti
49,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips TAT2236PK/00 slušalke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips TAT2236PK/00 slušalke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4895229117471)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki