Philips TAT2206PK/00 slušalke

Cena od 34,99 € do 49,99 €
Philips TAT2206PK/00 slušalke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Brezžične ušesne slušalke TWS PHILIPS TAT2206PK roza

Resnično brezžične ušesne slušalke PHILIPS TAT2206Vedno pripravljeniAli obstaja kaj uporabnejšega kot resnično brezžične slušalke s polnilnim etuijem, ki ga lahko spravite v žep tesno oprijetih kavbojk? Te slušalke, odporne na pljuske in potenje, se zanesljivo prilagajo ušesom, zagotavljajo odličen zvok in imajo do 18-urno avtonomijo predvajanja.Odporne na škropljenje in potenje stopnje IPX4Z zaščito stopnje IPX4 in zmogljivimi 6 mm zvočnimi enotami te slušalke nudijo odličen zvok v vsakem vremenu. Ker so povsem odporne na pršenje vode, jim znoj ne bo škodil, prav tako vam ni treba skrbeti, če vas ujame dež.Zelo majhen polnilni etui za do 12-urno avtonomijo predvajanjaNa pot se podajte z več polnjenji v žepu. Z enim samim polnjenjem nudijo do 6 ur predvajanja, popolnoma napolnjen etui pa nudi dodatnih 12 ur. Kratko 15-minutno polnjenje v etuiju nudi eno uro predvajanja. Popolno polnjenje etuija traja 2 uri prek povezave USB-C.Telefoniranje z enim čepkom. Način Mono.Veliko telefonirate? Čas pogovorov lahko podvojite z uporabo le enega čepka, medtem ko se drugi polni. Mikrofon se samodejno dodeli aktivnemu čepku in ko se njegova baterija izprazni, ga enostavno zamenjate.Varno in udobno prileganje v uhoMehka in izmenljiva ušesna čepka prinašata resnično udobje. Z blazinicami na obeh čepkih se le-ta trdno vstavita v slušni kanal in povsem zatesnita uho pred zunanjim hrupom. Zaradi oblike, podobne hokejski palici, se čepka stabilno namestita v ušesa.Vgrajene kontrolne tipke in mikrofon. Enostavno seznanjanjeS kontrolnimi tipkami na čepkih lahko začasno zaustavite predvajanje, sprejemate klice, spreminjate glasnost ali prikličete glasovnega pomočnika. Slušalke so pripravljene na seznanjanje takoj po vklopu funkcije Bluetooth.Specifikacije:Vgrajen mikrofonProfili Bluetooth: A2DP, HSP, AVRCP; Format prenosa: SBCRazličica Bluetooth: 5.0Največji doseg: do 10 mTeža: 37 gVrsta baterije: Litij-polimernaČas predvajanja glasbe: 6 + 12 urČas pogovora: 6 + 12 urFrekvenčni odziv: 20 – 20.000 HzImpedanca: 16 OhmovObčutljivost: 101 dB (1 kHz)
in stock
34,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Philips TAT2206PK brezžične slušalke, roza

Ali obstaja kaj uporabnejšega kot resnično brezžične slušalke s polnilnim etuijem, ki ga lahko spravite v žep tesno oprijetih kavbojk? Te slušalke, odporne na pljuske in potenje, se zanesljivo prilagajo ušesom, zagotavljajo odličen zvok in imajo do 18-urno avtonomijo predvajanja. Philips
Razpoložljivost je treba preveriti
49,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

PHILIPS TAT2206PK/00 slušalke

Philips TAT2206PK/00 slušalke se ponašajo z odličnim zvokom in do 18-urno avtonomijo predvajanja. Slušalke se tudi zanesljivo prilagajajo ušesom in so odporne na potenje. Philips TAT2206PK/00 slušalke so pripravljene na seznanjanje takoj po vklopu funkcije Bluetooth.
Razpoložljivost je treba preveriti
49,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Philips TAT2206PK/00 slušalke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Philips TAT2206PK/00 slušalke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4895229117433)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki