Thrustmaster T-GT II gaming volan

Cena od 675,00 € do 799,99 €
Thrustmaster T-GT II gaming volan
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

THRUSTMASTER T-GT II PACK GT WHEEL+BASE(T-GT II NO PEDAL)

Dirkalni volan THRUSTMASTER T-GT II je vrhunski sklop izjemno inovativnih tehnologij, ki so rezultat zelo poglobljene študije vseh občutkov, ki jih morate imeti za ultra realistično izkušnjo dirkanja z avtomobili.
Razpoložljivost je treba preveriti
675,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

THRUSTMASTER T-GT II EU volan

T-GT II je bil izboljšan in izpopolnjen po več kot 23.000 urah intenzivnega raziskovalnega in razvojnega dela in osupljivo dvignil zmogljivost svojega predhodnika (T-GT) na še višjo raven. S T-GT II lahko igralci na PlayStation 5, PlayStation 4 in osebnih računalnikih uživajo v povsem novi stopnji natančnosti in vzdržljivosti.
Razpoložljivost je treba preveriti
779,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Thrustmaster T-GT II volan

Thrustmaster T-GT II volan ponuja novo doživetje igranja dirkalnih iger zahvaljujoč novi inovativni tehnologiji, ki ponuja izjemno natančne povratne informacije sile v realnem času. Volan se ponaša z brezkrtačnim 40-vatnim motorjem, sistemom dvojnega jermena, magnetno tehnologijo in zamenljivim kolesom. Kompatibilen je z osebnimi računalniki PS4 in PS5. Thrustmaster
Razpoložljivost je treba preveriti
799,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Thrustmaster T-GT II gaming volan. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Thrustmaster T-GT II gaming volan. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3362934112028)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki