WEBHIDDENBRAND Igrača Mr.DENTAL žvečljiva bambusova palica slanina M

Cena od 5,40 € do 169,58 €
WEBHIDDENBRAND Igrača Mr.DENTAL žvečljiva bambusova palica slanina M
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Igrača Mr. Dental žvečljiva bambusova palica s slanino M

Stomatološke kosti so najnovejša zabava za vse velikosti in pasme psov, ki iščejo zabavo v žvečenju.
Razpoložljivost je treba preveriti
5,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Igrača Mr. Zobna palica za žvečilni gumi Bacon M

Igrača za žvečenje Mr. Dental Bambone v obliki palčke z aromo slanine . Zasnovan za srednje velike pasme . Sestava: 90% najlon, 10% bambusova vlakna Igrače Mr. Dental Bambones so zabavni za vse velikosti in pasme psov, ki iščejo zabavo v obliki žvečenja. Na voljo v več velikostih (S, M, L, S/M, L/XL), oblikah (kladivo, kladivo, rogovje, Ypsilon in kost) in vonjih (piščanec, govedina in slanina), za vsakega se najde nekaj. pes. Kljub temu, da so kosti aromatizirane z mesom, niso namenjene uživanju! Na začetku je vonj zelo intenziven, sčasoma postopoma izgine. Pes naj torej voha igračo samo z nosom, ne pa z jezikom, zato naj ne pride v skušnjavo, da bi igračo pojedel. Prežvečene strani kosti se strgajo, vendar ne ustvarjajo ostrih niti, ki bi lahko poškodovale pasje dlesni. Kost se lahko zlomi na manjše koščke in lahko pride do nenamernega zaužitja, zato psa ne puščajte brez nadzora.
out of stock
6,02 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Mr. Dental Hračka Mr.DENTAL žvýkací bambone klacek slanina M 1 ks

Mr.Dental bambones jsou novodobou zábavou pro všechny velikosti a plemena psů, která vyhledávají zábavu v podobě žvýkání. Jsou tvořeny z 90% NYLONem + zbylých 10% je bambusové vlákno. Díky dostupnosti v několika velikostech (S, M, L, S/M, L/XL), tvarech (kladivo, klacek, růžek, ypsilon a kost)i příc Mr. Dental
Razpoložljivost je treba preveriti
169,58 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za WEBHIDDENBRAND Igrača Mr.DENTAL žvečljiva bambusova palica slanina M. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka WEBHIDDENBRAND Igrača Mr.DENTAL žvečljiva bambusova palica slanina M. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8595681804907)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki