EPIC PET naravna igrača za žvečenje olivni les S

Cena od 7,74 € do 193,98 €
EPIC PET naravna igrača za žvečenje olivni les S
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Igrača Epic Pet wood olive natural S

Naravna igrača za žvečenje psov, izdelana iz oljčnega lesa, ki ni le neverjetno močna in trpežna, ampak tudi okoljsko trajnostna. To je igrača, ki lahko zdrži veliko, veliko ur žvečenja, ne da bi se razbila na majhne koščke, ki bi lahko poškodovali vašega psa. Tako lahko brezskrbno preživljate svoj dan, medtem ko vaš pes varno in veselo žveči. Vendar to ni vse. Ta igrača je tudi odlična preventiva za težave z zobmi, ki so tako pogoste pri psih. Oljčni les naravno ohranja zdrave zobe in dlesni vašega psa, medtem ko oljčno olje, v katerem je les namočen, izboljša kakovost dlake in krepi imunski sistem vašega psa. Zakaj torej izbrati naš izdelek? Tukaj je 5 razlogov: Dolgotrajna zabava - Zahvaljujoč trpežnosti oljčnega lesa je to igrača, ki bo trajala. Varnost na prvem mestu - les se ne cepi, zato vam ni treba skrbeti, da bi se vaš pes poškodoval. Naravna nega zob - Žvečenje tega lesa naravno očisti zobe vašega psa in ohranja njegove dlesni zdrave. Krepi imunski sistem in izboljšuje dlako - Oljčno olje, v katerem je namočen les, dokazano blagodejno vpliva na zdravje. Ekološko trajnostno - Oljčni les je obnovljiv vir, zato z izbiro te igrače prispevate k zaščiti našega planeta. Naročite igračo za žvečenje Epic Pet iz naravnega oljčnega lesa še danes in preverite, kako bodo njene edinstvene lastnosti navdušile vašega štirinožnega prijatelja. Velikost S - primerna za majhne pasme psov. Oblika in velikost se lahko razlikujeta zaradi naravne narave izdelka.
out of stock
7,74 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

EPIC PET Igrača les oljka naravna S

Izdelana je iz oljčnega lesa, kar zagotavlja, da bo vaš pes dolgo užival v tej žvečilni igrači. EPIC PET
Razpoložljivost je treba preveriti
8,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

EPIC PET Hračka Epic PET přírodní žvýkací olivové dřevo S 1 ks

Vyrobeno z olivového dřeva, které zajistí vašemu psovi dlouhotrvající požitek z této žvýkací hračky. Hmotnost: 60 – 100 g. – Přírodní žvýkací hračka pro psy z ekologicky udržitelného materiálu, vhodná pro dentální péči​ Přirozeným způsobem pomáhá udržovat zdravé zuby a dásně​ Dřevo je namočené v EPIC PET
Razpoložljivost je treba preveriti
193,98 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za EPIC PET naravna igrača za žvečenje olivni les S. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka EPIC PET naravna igrača za žvečenje olivni les S. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8595681842848)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki