Spin Master Paw Patrol Movie Skye 2 Interaktivno letalo s figuro

Cena od 62,95 € do 66,40 €
Spin Master Paw Patrol Movie Skye 2 Interaktivno letalo s figuro
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Interaktivno letalo Paw Patrol movie 2 s figuro Skye

Pridružite se Skye v razburljivih reševalnih dogodivščinah na velikem platnu v njenem reševalnem letalu iz Paw Patrol: The Movie! Ta model letala Paw Patrol, ki meri več kot 38 cm v dolžino in več kot 35 cm v širino, ima izjemno eleganten dizajn, neverjeten aktivacijski mehanizem in dva raketna lanserja ter vznemirljive zvočne učinke in glasbo s sinhroniziranimi utripajočimi lučmi naravnost iz filma! Ta luksuzni model borca na temo Powerpup bo odlično darilo za otroke, ki obožujejo film Paw Patrol (baterije so priložene)! Skye nosi svojo rožnato uniformo iz Paw Patrol: The Movie s prosojnimi deli in čudovito čelado. Posedite svojo figuro Skye v pilotsko kabino modela letala, ki osvetli več delov njenega telesa in njen curek, opazujte, kako se svetijo njene tace, in poslušajte glasbo in zvočne učinke! Ko je čas za akcijsko reševalno misijo, držite ročaj letala Skye in ga nagnite gor, dol, levo in desno, da aktivirate zvočne učinke. Nato pritisnite ročico na ročaju, da začnete vrteti krila njenega curka, in slišali boste več zvočnih učinkov, ko boste leteli od ene misije do druge! Ko se pojavijo težave, napolnite oba raketna lansirnika in pritisnite gumb na vsakem krilu, da izstrelite izstrelke, ki odstranijo ovire in rešijo dan! Z igračami iz sveta Tačke na patrulji lahko otrok med igro razvija svojo domišljijo in motoriko ter ob tem podoživlja svoje najljubše prizore iz filma! Za še več zabave in vznemirljivih misij, ki jih navdihuje serija Tačke na patrulji, zberite vse igrače iz filmov Tačke na patrulji, kot je osupljiva letalonosilka Commander, in vse posebne izdaje igrač Tačke na patrulji za deklice in fante, kot so Mogočni kužki. figurice in igralni kompleti, Aqua Pups in Big Truck Pups (vsak se prodaja posebej) in uživajte v neskončnih dogodivščinah s svojim najljubšim likom reševalnega psa Skye iz Paw Patrol: The Movie!
out of stock
62,95 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Paw Patrol Movie 2 Interaktivno letalo s figuro Skye

Pridružite se Skye na razburljivih reševalnih pustolovščinah na velikem platnu v njenem reševalnem letalu iz filma Paw Patrol: na velikem platnu! Ta model letala Paw Patrol, ki meri več kot 38 centimetrov v dolžino in več kot 35 centimetrov v širino, ima izjemno elegantno obliko, izjemen mehanizem z Paw Patrol
Razpoložljivost je treba preveriti
66,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Spin Master Paw Patrol Movie Skye 2 Interaktivno letalo s figuro. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Spin Master Paw Patrol Movie Skye 2 Interaktivno letalo s figuro. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0778988486269)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki