Raketna baza Hape

Cena od 26,00 € do 30,67 €
Raketna baza Hape
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Hape Raketna baza

Oglejte si ta čarovniški trik, balon leti v zrak! Kako se je to zgodilo? Odgovor boste izvedeli z raketno bazo HAPE. Ko pritisnete stikalo na podstavku, se ustvari zračni vrtinec, ki potisne balon vse do cevi. Poskusite, kaj se zgodi, ko dodate drug del raketne cevi ali ko raketno cev pokrijete s pokrovom. Primerno za otroke od 2 leta Hape
Razpoložljivost je treba preveriti
26,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Raketna baza Hape

Oglejte si ta čarovniški trik, balon leti v zrak! Kako se je to zgodilo? Odgovor boste izvedeli z raketno bazo HAPE. Ko pritisnemo stikalo na podlago, nastane zračni vrtinec, ki potisne balon navzgor po cevi. Poskusite, kaj se zgodi, ko dodate več raketnih cevi ali ko raketno cev pokrijete s pokrovom. Raketna baza je primerna za otroke od 2 let. Odseki cevi so zlepljeni s privlačnimi slikami živali in številk. Z igro z Rocket Base otroci razvijajo fine motorične sposobnosti, učijo se prepoznavati oblike, številke in živali. Igra spodbuja radovednost, domišljijo, uči osnov aerodinamike in fizike. Igrača je opremljena z načinom mirovanja, ki se samodejno izklopi po 5 minutah nedejavnosti. Pritisnite oranžni gumb, da ga ponovno aktivirate. Baterije: 4 x AA (baterije priložene). Velikost paketa: 26 x 18 x 33,6 cm. Število kosov: 12. Starost: 2+.
out of stock
30,67 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Raketna baza Hape. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Raketna baza Hape. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (6943478032729)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki