NATTOU Plišasta igrača slon Axel LA 30 cm

Cena od 16,61 € do 27,99 €
NATTOU Plišasta igrača slon Axel LA 30 cm
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

NATTOU Plišasta igrača slon Axel LA 30 cm

Ta čudovita plišasta igrača v nežnih barvah s svojim ljubkim obrazom bo zlomila srce vašemu dojenčku. To plišasto žival je mogoče prijeti na različne načine in tako podpira razvoj finih in grobih motoričnih sposobnosti. Izjemno mehak material zagotavlja občutek varnosti in zaščite v prvih tednih in mesecih. Idealen prijatelj za nore dogodivščine, ki bo otroka tudi pomiril v težkih trenutkih. mehka, tesna, ekstra mehka zvesta spremljevalka od rojstva in idealna za crkljanje in kot tolažba v težkih trenutkih razvoj grobih in finih motoričnih sposobnosti zaradi številnih možnosti oprijema: roke, noge, ušesa, rep, trup Velikost: 30 cm Sestava: 100% poliester Pralno v pralnem stroju pri 30°C Prvi spremljevalec vašega otroka, s katerim se bo tudi v težkih trenutkih počutil udobno in udobno. Prvi meseci otrokovega življenja so namenjeni spoznavanju tega sveta. V vsakem trenutku – dobrem ali slabem, so plišaste igrače Natta prijeten spremljevalec. Naj vam damo nekaj nasvetov, kako najbolje zgraditi prijateljstvo med vašim dojenčkom in njegovo plišasto igračo Natta: Otrok je navajen vezati se na eno določeno igračo. Tega nam ni treba razumeti, vendar ga moramo sprejeti. Po pranju imejte igračo nekaj noči pri sebi, da vpije vaš naravni vonj, ki bo nato otroka pomiril in mu dal občutek varnosti. Bolje, da kupite dve enaki igrači Natta, če eno izgubite. To bo preprečilo jokanje oči. Zasukajte igrače sem ter tja, tako da vaš malček ne čuti razlike. Vaš dojenček bo želel spati v posteljici s svojo najljubšo igračo Natta. Takoj, ko zaspi, priporočamo, da igračo odstranite iz posteljice, hkrati pa jo pustite blizu. Na ta način dojenček mirno spi in se zbudi boljše volje.
out of stock
16,61 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Nattou plišasta igrača, slonček z rutico

Nattou plišasta igrača v obliki prikupnega slončka z rutico okoli vratu. Primerna je za dojenčke in otroke vseh starosti. Nattou
Razpoložljivost je treba preveriti
27,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za NATTOU Plišasta igrača slon Axel LA 30 cm. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka NATTOU Plišasta igrača slon Axel LA 30 cm. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5414673748001)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki