Motorični labirint za male noge "Arktika"

Cena od 23,09 € do 28,10 €
Motorični labirint za male noge "Arktika"
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

motorični labirint za male noge "Arktika"

Motoristična zabava na Arktiki! Ta motorizirana igrača, izdelana iz lesa s certifikatom FSC®, ponuja dolgotrajno zabavo, saj so lesene kroglice in drsniki z ilustracijami polarnega medveda, tjulnja in snežne sove vodeni po treh barvno usklajenih kovinskih tirnicah. Otroci lahko na zabaven način vadijo fino motoriko in koordinacijo oči in rok. Obročasti števci ponujajo raznolikost in spodbujajo zanimanje za štetje na zabaven način. Labirint v modernih barvah podpira motorični razvoj otrok in naredi odličen vizualni vtis v otroški sobi. Z "Arktično" ponudbo motornih igrač gre za šest živalskih prijateljev in njihova življenja v mrzlem arktičnem okolju ... veličastnega polarnega medveda, igrivega mroža, radovednega tjulnja, spretnega snežnega zajca, belo snežno sovo in modra polarna lisica. Vsi ti arktični prebivalci imajo svoj značilni beli kožuh in so še posebej priljubljeni in oboževani pri majhnih otrocih. Labirint otrokom pomaga ne samo pri spoznavanju barv, temveč predvsem pri urjenju fine motorike pri premikanju perlic. Zahvaljujoč zadostnemu številu teh raznolikih kroglic, med katerimi boste našli ljubke živalske prijatelje, lahko igračo uporabite tudi za poučno igro in počasi ustvarjate pozitiven odnos do učenja in številk pri svojih otrocih. Glavne značilnosti: odličen uvod v svet številk razvija fine motorične sposobnosti izboljša spretnost in koncentracijo FSC® les Oznaka in certifikat FSC® (Forest Stewardship Council) zagotavljata, da les, iz katerega je bil izdelek izdelan, ni bil nezakonito posekan in prihaja iz gozdov, ki se upravljajo na prijazen ali naraven način, v katerem so stroge okoljske in družbene zahteve. opazili. Oznaka FSC® na izdelku pomeni, da z nakupom pomagate varovati gozdove in podpirate nežno, odgovorno ali naravi blizu gospodarjenje, zaradi česar so naši gozdovi stabilnejši, bolj zdravi, imajo naravno vrstno sestavo in bolje prenašajo negativne posledice podnebnih sprememb. .
out of stock
23,09 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Small foot majhno stopalo Motorni labirint "Arctic"

Motorna zabava na Arktiki! Ta motorična igrača, izdelana iz lesa s certifikatom FSC, ponuja dolgotrajno zabavo, ko lesene kroglice in drsni elementi z ilustracijami polarnega medveda, tjulnja in … Small foot
Razpoložljivost je treba preveriti
28,10 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Motorični labirint za male noge "Arktika". Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Motorični labirint za male noge "Arktika". Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4020972124425)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki