Mattel Fisher Price Vrtiljak nad dežjem z mavrico

Cena od 36,25 € do 79,90 €
Mattel Fisher Price Vrtiljak nad dežjem z mavrico
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Mattel Fisher Price Vrtiljak nad dežjem z mavrico

Fisher-Price® vrtiljak nad Rainbow Rain Bed ima bleščeče viseče igrače v obliki oblakov in sonca ter vsebuje 20-minutno melodijo, ki pomaga vašemu novorojenčku, da se sprosti in zaspi. Praktični senzor za jok samodejno zažene pomirjujočo glasbo in vrtiljak, ko dojenček zazvoni! In ko otroci odrastejo, odstranite puf iz vrtiljaka in ga spremenite v spalno igračo na nočni omarici. Primerno za večino otroških posteljic, otroških posteljic in otroških igrišč. Ni namenjen za uporabo na baldahinah ali posteljicah. Zasnovan za uporabo na otroških posteljicah od 0 do 5 mesecev in na nočnih omaricah od 5 mesecev.
out of stock
36,25 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Fisher Price KROŽIČEK NAD POSTELJO Z DUHOM

Vrtiljak Fisher-Price Rainbow Rainbow Crib Carousel ima bleščeče viseče igrače v obliki oblakov in sončkov ter vključuje 20-minutno melodijo, ki pomaga novorojenčku, da se sprosti in zaspi.
Razpoložljivost je treba preveriti
45,80 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Fisher-Price HBP40 vrtiljak za posteljico, Rainbow Rain

Vrtiljak za nad posteljico Fisher-Price z motivom dežja in mavrice vključuje tudi obeske z motivi oblakov in sonca ter 20-minutno melodijo, ki dojenčku pomaga, da se sprosti in lažje zaspi. Fisher-Price
Razpoložljivost je treba preveriti
79,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Mattel Fisher Price Vrtiljak nad dežjem z mavrico. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Mattel Fisher Price Vrtiljak nad dežjem z mavrico. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0194735000241)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki