Mali nožni ksilofon in kladivo 2 v 1 "Safari"

Cena od 25,50 € do 30,70 €
Mali nožni ksilofon in kladivo 2 v 1 "Safari"
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

mali nožni ksilofon in kladivo 2 v 1 "Safari"

Ksilofon in igrača kladivo 2 v 1 sta dve ločeni, a povezani igrači, ki otrokom ponujata možnost odkrivanja glasbe in hkrati razvijanja motoričnih sposobnosti. Izdelan iz trpežnega lesa z vgrajenim ksilofonom, je ta srčkan krokodil dvakrat bolj zabaven. Tri lesene kroglice lahko s kladivom preluknjate skozi luknjice na vrhu in oddajate vznemirljive zvoke ksilofona, ko se žogica kotali navzdol. Ksilofon z barvno kodiranimi tipkami je mogoče izbrati in igrati ločeno. Ta udarna klop in ksilofon nudita idealen uvod v svet zvokov. Pri muziciranju ksilofon ne uri le akustičnega zaznavanja, ampak tudi občutek za ritem in takt ter osnovno razumevanje tonov. Kladivo trenira motorične sposobnosti in na igriv način uči princip vzroka in posledice.
out of stock
25,84 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Small foot mali nožni ksilofon in kladivo 2v1 "Safari"

Ksiolofon 2v1 in igrača za udarjanje sta dve ločeni, vendar povezani igrači, ki otrokom omogočata odkrivanje glasbe in hkratno razvijanje motoričnih spretnosti. Small foot
Razpoložljivost je treba preveriti
30,70 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Mali nožni ksilofon in kladivo 2 v 1 "Safari". Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Mali nožni ksilofon in kladivo 2 v 1 "Safari". Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4020972124616)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki