LITTLE DUTCH Plišasta kocka Morski zaliv

Cena od 18,12 € do 22,68 €
LITTLE DUTCH Plišasta kocka Morski zaliv
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LITTLE DUTCH Plišasta kocka Morski zaliv

Odkrijte življenje okoli svetilnika. Barvita zbirka tekstur, zvokov in znakov, ki jih navdihuje zaliv, se združuje v oblikovanju te mehke kocke, polne aktivnosti. Vsaka zabava ponuja drugačno dejavnost, ki spodbuja koordinacijo rok in oči in zabava vašega otroka. Toliko je za ujeti in se dotakniti, od predrznih galebov z nogami iz bombažne vrvi in pelikana z ribo v kljunu do ogledala za samoodkrivanje. Dimenzije: 15x15x15 cm Primerno od rojstva.
out of stock
18,12 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Little Dutch Plišasta kocka Mornarski zaliv

Mehka plišasta kocka Little Dutch iz kolekcije Sailor's Bay ima čudovite motive iz življenja na morju in ponuja številne dejavnosti za spodbujanje otroških čutov. V njem je veliko stvari za raziskovanje in igranje: različne teksture, varno ogledalo in ropotuljica, ki ob vsakem gibu izda zvok. Little Dutch
Razpoložljivost je treba preveriti
22,68 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za LITTLE DUTCH Plišasta kocka Morski zaliv. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka LITTLE DUTCH Plišasta kocka Morski zaliv. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8713291886094)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki