Lexibook Mikrofon s stojalom za luči in zvočnikom Unicorn

Cena od 29,99 € do 31,15 €
Lexibook Mikrofon s stojalom za luči in zvočnikom Unicorn
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Lexibook Mikrofon s stojalom in zvočnikom Samorog

Razveselite svoje male zvezde s tem zabavnim zvočnikom. Otroci se bodo ob spremljavi svetlobnih učinkov in glasnega aplavza počutili kot na pravem nastopu. Z to vsestransko napravo se bodo otroci zabavali na pretek. Lexibook
Razpoložljivost je treba preveriti
29,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Mikrofon s stojalom in zvočnik Unicorn

Razveselite svoje otroke s tem zabavnim zvočnikom z otroškim mikrofonom. Samo povežite svojo zvočno napravo s 3,5-milimetrskim kablom Aux-in (kabel je vključen v paketu) in začnite predvajati pesmi, ki so všeč otrokom. Pritisnite gumb na mikrofonu, da predvajate zvok navdušenja in ploskanja občinstva kot na pravem nastopu. Svetlobni efekti pod zvočnikom, ki spremljajo njihovo petje, ustvarjajo odlično glasbeno vzdušje. Z nastavljivo višino od 80 do 110 cm lahko otroci enostavno prilagodijo stojalo svojim potrebam. Še več, paket vsebuje držalo za telefon, ki otrokom omogoča fotografiranje in snemanje videoposnetkov med njihovim nastopom ali branje besedil pesmi za karaoke. Za zvočnikom se skriva praktičen prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo potrebne stvari ali naprave. Zvočnik napajajo tri 1,5 V AA/LR6 baterije (niso vključene v paketu), tako da lahko otroci svojo glasbo vzamejo kamor koli s seboj, ne da bi potrebovali vtičnico. Predal za baterije lahko odprete z izvijačem (ni priložen v paketu). Podpora otrokom pri njihovih najljubših dejavnostih je odličen način za dvig njihove samozavesti. Petje pomaga izražati čustva, izboljšuje razpoloženje in krepi socialne vezi. Hkrati je to odlična dejavnost, ki razveseli vso družino in ustvari mnoga nepozabna doživetja. Ključne funkcije Tema samoroga Mikrofon s stojalom in zvočnikom Odlična naprava, ki otroke spremeni v prave glasbene zvezde na lastni predstavi Idealen za vse otroke, ki radi plešejo in pojejo Povežite svoj avdio predvajalnik in otrokom predvajajte njihove najljubše pesmi (npr. MP3 predvajalnik, pametni telefon - ni vključen v paket) 3,5 mm Aux-in kabel (priložen v paketu) za priklop zunanjih avdio naprav Pritisnite gumb na mikrofonu, da predvajate zvok navdušenja občinstva in ploskanja za spodbudo Svetlobni učinki pod zvočnikom Nastavljiva višina (od 80 do 110 cm) za vse pevce Držalo za telefon, ki otrokom omogoča fotografiranje in snemanje med nastopom ali branje besedil Prostor za shranjevanje za zvočnikom Napajanje: 3x 1,5 V AA/LR6 baterije (niso priložene v paketu), prostor za baterije se odpre z izvijačem (ni priložen v paketu)
out of stock
31,15 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Lexibook Mikrofon s stojalom za luči in zvočnikom Unicorn. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Lexibook Mikrofon s stojalom za luči in zvočnikom Unicorn. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3380743078953)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki