Kaloo Plišasti zajček z dolgimi ušesi roza Lapinoo 25 cm

Cena od 15,30 € do 23,88 €
Kaloo Plišasti zajček z dolgimi ušesi roza Lapinoo 25 cm
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Kaloo Plišasti zajček z dolgimi ušesi roza Lapinoo 25 cm

Očarljiv 25 cm velik roza zajček z dolgimi ušesi, zahvaljujoč katerim ga lahko obesite kamor koli in ga nikoli ne izgubite. Ta veseli ljubki zajček zmore vse: stoji na rokah, se guga na gugalnici, visi na vrvi za pranje perila in se lahko celo zavihti proti luni. Primeren je za dojenčke od rojstva, njegova dolga ušesa jih ovijajo v nežne objeme, da z njimi delijo sladke trenutke. Ta lutka zajček Kaloo je oblečena v nežno potiskan šal, ki doda pridih stila njenemu že tako čudovitemu videzu. S svojimi dolgimi nogami in velikimi ušesi je kot nalašč za crkljanje in igro. Ta punčka Lapinoo, zapakirana v lepo prilagodljivo darilno škatlo, je popolna za vsako priložnost. V prostor, ki je na voljo pod pokrovom, lahko napišete osebno sporočilo in temu darilu dodate posebnost. Ta plišasta igrača je narejena iz ekstra mehkega kordurija, nudi prijeten material na dotik in zagotavlja udobje vašega otroka. Pralno v pralnem stroju pri 30°, preprosto ga operite ločeno brez mehčalca, odstranjevalca madežev ali drugih dodatkov, da ostane čist in svež. Ta lutka zajček bo s svojo nežno barvo dodala pridih veselja v sobo vašega otroka. Zaradi dimenzij 8,5 x 6 x 25 cm je priročen spremljevalec, ki ga lahko vzamete kamor koli. Zajček je v zaprti škatli z merami 12 x 9 x 28 cm. Vnesite veselje in sladkost v življenje vašega otroka s to čudovito tekstilno igračo. Razveselite ga s tem čudovitim darilom.
out of stock
23,88 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Kaloo Plišasti zajček z dolgimi ušesi roza Lapinoo 25 cm

Punčka in zajček v eni Doll Rabbit Pink iz serije Lapinoo francoskega Kalooja je lepo darilo za dojenčke od rojstva. Roza zajček višine 25 cm je izdelan iz mehkega velurja, zato je primeren tudi za občutljivo otroško kožo. Mehak in vesel zajček s šalom bo postal neločljiv spremljevalec vsakega otroka. Zajčka lahko zahvaljujoč ekstra dolgim ušesom privežete na posteljico, otrok se bo ob guganju in guganju zelo zabaval. Ustvarila bo udobno in prijetno vzdušje, otrok bo zaspal v objemu njenih ušes. Zahvaljujoč elegantni darilni škatli boste svoje najdražje razveselili ob vsaki priložnosti. Edicija Lapinoo predstavlja elegantne živali iz mehkega velurja, zato so odlična izbira za crkljanje in objemanje najmanjših otrok. Ujamejo otrokov vonj, kar je še posebej pomembno v prvih tednih življenja, saj se tako otrok z igračo počuti varno. Pri punčki zajčka se ni treba bati otroškega okušanja in grizenja, ki ga otroci pogosto uporabljajo za raziskovanje predmetov. Vsaka otroška igrača Kaloo je testirana in ustreza najvišjim standardom. Mehke barve imajo na otroke naraven pomirjujoč učinek. Otroško igračo je zelo priročno čistiti, priporočen način čiščenja je pranje na 30°, brez uporabe belil in mehčalcev, da se ohrani barva in kakovost igrače. Velikost: 8,5 x 6 x 25 cm Material: tekstil Primerno od rojstva
out of stock
23,88 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Kaloo Plišasti zajček z dolgimi ušesi roza Lapinoo 25 cm. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Kaloo Plišasti zajček z dolgimi ušesi roza Lapinoo 25 cm. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4895029699405)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki