Hape glasbeni vodnjak Kit

Cena od 26,30 € do 41,40 €
Hape glasbeni vodnjak Kit
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Hape glasbeni vodnjak Kit

Ne veste, kako popestriti otroško plavanje? Pri tem vam bo zagotovo pomagal glasbeni vodnjak Hape z barvitimi kiti. Z uporabo priseska lahko igračo enostavno prilepite na dno kadi. Vodnjak ima samodejni način s 5 melodijami in način samoigre, kjer vsak kit služi kot klavirska tipka. Hape
Razpoložljivost je treba preveriti
26,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Glasbeni vodnjak Hape - kit

Glasbeni vodnjak HAPE s pisanimi kiti. Spremenite svojo kopalnico v koncertno dvorano. S pomočjo priseska lahko igračo enostavno prilepite na dno kadi. Fontana ima avtomatski način s 5 melodijami in načinom predvajanja po meri, kjer vsak kit služi kot klavirska tipka - Do, Re, Mi, Sol, La. Če enega kita stisnete, bo tok vode iz njegove glave prenehal teči, drugi pa bodo še toliko bolj škropili. Igrača podpira ustvarjanje občutka za glasbo in ritem. Izdelana iz visoko kakovostne in trpežne plastike (ne vsebuje BPA ali ftalatov). Velikost: 28 x 22 x 15 cm. Velikost paketa: 32 x 24,5 x 18,2 cm. Starost: 18m +. Baterije: 4 x AA (baterije niso priložene).
in stock
28,98 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Hape Glasbena fontana - kit

Glasbena fontana HAPE s pisanimi kiti. Spremenite svojo kopalnico v koncertno dvorano. Hape
Razpoložljivost je treba preveriti
41,40 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Hape glasbeni vodnjak Kit. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Hape glasbeni vodnjak Kit. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (6943478031067)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki