Clementoni Môj prvý fotoaparát

Cena od 11,41 € do 20,30 €
Clementoni Môj prvý fotoaparát
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Clementoni Moj prvi fotoaparat

Otroška interaktivna kamera Clementoni z zvočnimi in svetlobnimi učinki je primerna za otroke od 9. meseca dalje. Kamera je izdelana iz kakovostnega in varnega materiala. Kamera predvaja srčkane melodije in pri vsakem pritisku na sprožilec oddaja zvoke živali. Kamera vsebuje pojavne slike z živalmi. Objektiv ima majhno ogledalo z barvnimi kroglicami, ki bodo očarale vsakega otroka. Velikost paketa: 14 x 20 x 6 cm. Baterije: 2xAAA (izdelek vključuje baterije samo za predstavitvene namene).
in stock
11,41 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Clementoni BABY Interaktivna kamera s svetlobo in zvoki

Pisan fotoaparat za najmlajše z zvoki živali in številnimi zabavnimi funkcijami.Zvočni učinki in melodije (zvoki treh živali – psa, mačke in konja) utripajoča svetloba gumbi za fotografiranje z zvoki … Clementoni
Razpoložljivost je treba preveriti
20,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Clementoni Môj prvý fotoaparát. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Clementoni Môj prvý fotoaparát. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8005125174720)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki