Canpol babies Canpol babies Sensory Squeaky Toy kontrastna piskajoča igrača z ogledalom 1 kos za otroke

Cena od 6,30 € do 9,99 €
Canpol babies Canpol babies Sensory Squeaky Toy kontrastna piskajoča igrača z ogledalom 1 kos za otroke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Canpol babies Sensory Squeaky Toy kontrastna piskajoča igrača z ogledalom 1 kos

Canpol babies Sensory Squeaky Toy Igrača za otroke 1 kos
Na zalogi
7,78 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Canpol babies Sensory Squeaky Toy kontrastna piskajoča igrača z ogledalom 1 kos

Canpol babies Sensory Squeaky Toy Igrača za otroke 1 kos Canpol babies
Razpoložljivost je treba preveriti
7,78 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Kontrastna piščalka CANPOL BABIES Dumbbell s senzoričnim ogledalom

Kontrastna ročica z ogledalom SENSORY. Zahvaljujoč praktični obliki je igračo enostavno prijeti. Bučica ima piskajoče elemente, ogledalo in trakove iz blaga. Senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov. O kolekciji SENSORY: Senzorna zbirka igrač je bila razvita za otroke, mlajše od enega leta. V tem obdobju pride do najpomembnejših sprememb v psihomotoričnem razvoju otroka. Senzorne igrače so odgovor na trenutni trend na trgu, ki se osredotoča na podporo razvoju skozi zabavo, ko lahko starš skupaj z otrokom spodbuja razvoj vida, vadi sposobnost fokusiranja na predmet, ciljanja in sledenja predmetom z oči ali vadite spretnost in koordinacijo. Zakaj so senzorične igrače tako pomembne? Dojenčkov vid je najmanj razvito čutilo po rojstvu. Tema, ki prevladuje v maternici, ne omogoča, da bi se vid v predporodnem obdobju popolnoma razvil. Po rojstvu je otrokov vid zamegljen in meglen. Otrok vidi samo obrise v obsegu 20-30 cm, velike oblike in elemente iz okolja. Po približno enem mesecu začne videti barve, sprva rdeče in črne. V približno treh mesecih bo začel opažati druge značilne barve. Pri približno šestih mesecih starosti začne videti podrobnosti na slikah in tudi vidi veliko bolj jasno. V dvanajstem mesecu življenja je otrokov vid popolnoma razvit kot pri odraslem in postane odlično orodje za raziskovanje sveta. Senzorne igrače iz nove kolekcije SENSORY tako že od prvih tednov življenja pomagajo stimulirati otrokov vid in urijo sposobnost koncentracije.
out of stock
8,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Canpol babies Sensory Kontrastna bučica z ogledalom

Ta igrača je namenjena tudi najmanjšim otrokom. Zahvaljujoč praktični obliki je igračo enostavno prijeti. Dumbbell vključuje elemente piščalke, ogledalo in trakove iz blaga. Senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov. Canpol babies
Razpoložljivost je treba preveriti
9,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Canpol babies Canpol babies Sensory Squeaky Toy kontrastna piskajoča igrača z ogledalom 1 kos za otroke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Canpol babies Canpol babies Sensory Squeaky Toy kontrastna piskajoča igrača z ogledalom 1 kos za otroke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5903407680804)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki