Canpol babies Canpol babies BabiesBoo Interactive Sensory Toy Sloth interaktivna viseča igrača 1 kos za otroke

Cena od 20,30 € do 20,89 €
Canpol babies Canpol babies BabiesBoo Interactive Sensory Toy Sloth interaktivna viseča igrača 1 kos za otroke
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

CANPOL BABIES Igrača senzorna interaktivna viseča lenivka s sponko BabiesBoo

Interaktivna senzorična igrača Canpol babies BabiesBoo lenivec bo odličen spremljevalec na sprehodih in izletih. Ima priročno sponko, ki omogoča pritrditev na voziček, avtosedež, posteljico in kot dodatek k senzorični podlogi Canpol babies za otroke. Dodatni šelesteči elementi, grizalo, ogledalo in nežno zvoneča ropotulja so za otroka zanimivi pri raziskovanju sveta. Lenivec je bil narejen iz mehkih in prijetnih materialov, a tako, da raznolikost tekstur – pliš, manchester, tačke polnjene z »grahom« ali všite barvne oznake zagotavljajo čutna doživetja in se otrok uči z zaznavanjem dotika različnih strukture. Kontrastne barve in vzorci podpirajo pravilen razvoj otrokovega vida. Lenivec ima na sprednji strani žep, kamor lahko skrijete ogledalce pritrjeno na trak ali druge drobne zaklade – npr. želod najden na sprehodu. Interaktivna senzorična igrača Canpol babies bo vašega dojenčka spremljala na vsakodnevnih dogodivščinah že od prvega dne življenja in skupaj bosta odkrivala svet. Prijazna interaktivna senzorična igrača Canpol babies zabava, uči in sprošča lenivca – je popoln spremljevalec za vsakodnevno igro, sprehode in potovanja.
out of stock
20,76 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Canpol babies BabiesBoo SLOTH Senzorična interaktivna viseča igrača s sponko

Senzorična interaktivna viseča igrača SLOTH s sponko BabiesBoo bo odlična sopotnica na sprehodih in potovanjih. Ima priročno sponko, ki omogoča pritrditev na otroški voziček, avtosedež, posteljico in kot dodatek k senzorno izobraževalni igralni podlogi Canpol Baby. Canpol babies
Razpoložljivost je treba preveriti
20,89 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Canpol babies Canpol babies BabiesBoo Interactive Sensory Toy Sloth interaktivna viseča igrača 1 kos za otroke. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Canpol babies Canpol babies BabiesBoo Interactive Sensory Toy Sloth interaktivna viseča igrača 1 kos za otroke. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5901691870673)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki