Bino Zatĺkačka, korytnačka

Cena od 11,32 € do 19,90 €
Bino Zatĺkačka
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bino Hammer, želva

Barvito želva kladivo s 4 kroglicami. Igra je izdelana iz trdnega in visokokakovostnega lesa in ima trdno konstrukcijo, ki zdrži več let udarcev brez deformacij. Vsaka žoga ima na vrhu želve posebno luknjo za svojo barvo. To je odlična funkcija, ki otroku pomaga prepoznati in ujemati barve. Ta igrača kladivo, zasnovana posebej za male ročice, je idealna za zgodnje šolanje otrok. Igrača lahko pomaga razviti koordinacijo oči in rok. Dobra izbira kot darilo za fantke in deklice. Dimenzije artikla: 18x20,5x10 cm. Število delov: 6 kosov. Starost: od 3 let.
in stock
11,32 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Želvje kladivo

Pisana želvja lupina s 4 kroglicami. Igra je izdelana iz trdnega in kakovostnega lesa, ima trdno konstrukcijo, ki lahko brez deformacije zdrži večletno trkanje.
Razpoložljivost je treba preveriti
19,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bino Zatĺkačka. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bino Zatĺkačka. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4019359704206)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki