Bigjigs Toys Balančná hra Avokádo

Cena od 21,24 € do 23,60 €
Bigjigs Toys Balančná hra Avokádo
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Bigjigs Toys Igra Ravnotežje Avokado

Ta uravnoteženi avokado vključuje veliko dejavnosti v enem! Otroci lahko uporabijo svojo domišljijo in ga zložijo v različne ustvarjalne oblike ali pa dele sestavijo nazaj in pustijo, da se gugajo v leseni podlagi. Pet kosov sadja, ki jih je mogoče zložiti na enega, je izdelanih iz 100-odstotnega silikona za živila - tako da jih je mogoče stiskati in mečkati na vse mogoče načine, ne da bi izgubili svojo obliko (zaradi česar so odlična senzorična igrača)! Avokado za uravnoteženje je zasnovan za urjenje potrpežljivosti in fine motorike pri vadbi razvrščanja in zlaganja posameznih kosov. Glavne značilnosti: razvija spretnost, senzoriko in koncentracijo nestrupen material, enostaven za pranje (silikonske dele lahko pomivate v pomivalnem stroju) Znak in certifikat FSC® (Forest Stewardship Council) zagotavljata, da les, iz katerega je izdelek izdelan, ni bil posekan nezakonito in prihaja iz gozdov, ki se upravljajo na prijazen ali naraven način, v katerem so upoštevane stroge okoljske in družbene zahteve. Oznaka FSC® na izdelku pomeni, da z nakupom pomagate varovati gozdove in podpirate nežno, odgovorno ali naravi blizu gospodarjenje, zaradi česar so naši gozdovi stabilnejši, bolj zdravi, imajo naravno vrstno sestavo in bolje prenašajo negativne posledice podnebnih sprememb. .
out of stock
21,24 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Bigjigs Toys Igra Avokado za uravnoteženje

Ta uravnoteženi avokado vključuje veliko dejavnosti v enem! Otroci lahko uporabijo svojo domišljijo in ga zložijo v različne kreativne oblike ali pa sestavijo koščke nazaj skupaj in jih pustijo viseti v lesenem … Bigjigs Toys
Razpoložljivost je treba preveriti
23,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Bigjigs Toys Balančná hra Avokádo. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Bigjigs Toys Balančná hra Avokádo. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (0691621830543)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki