My Little Pony Glasbeni set

Cena od 44,29 € do 48,22 €
My Little Pony Glasbeni set
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

My Little Pony Glasbeni set

S tem glasbenim kompletom 2 v 1 lahko postanete prava zvezda! Set ima na eni strani oder za zvezdnike, na drugi strani pa žareče zdravilišče. In koga drugega lahko pričakujete, če ne princeso Pipp, ki zna zavzeti različne poze in ima funkcijo srčnega kopita. My Little Pony
Razpoložljivost je treba preveriti
44,29 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Hasbro Moj mali poni glasbeni set

Ta glasbeni komplet 2 v 1 vam omogoča, da postanete prava zvezda! Komplet ima oder superzvezde na eni strani in žareče zdravilišče na drugi strani. In koga drugega bi morali čakati tukaj kot princeso Pipp v velikosti 8 cm, ki lahko zavzame različne poze in ima funkcijo Kopito na srcu. Ko postaviš ponija na oder, zasliši glasba, obetaš pa se lahko dve pesmi iz zabavnega programa. Figurice s srčkastim kopitom odkrivajo več glasbe in lahko zapojejo duet s princeso Pipp! (Posamezne figure so naprodaj ločeno. Odvisno od razpoložljivosti.) In seveda vas čaka veliko dodatkov, vključno z vstavljanjem obeskov v oznake Cutie.
out of stock
48,22 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za My Little Pony Glasbeni set. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka My Little Pony Glasbeni set. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (5010994109691)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki