Kotna restavracija Smoby Food

Cena od 62,30 € do 111,39 €
Kotna restavracija Smoby Food
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Kotna restavracija Smoby Food

Kuhinja z restavracijo 2 v 1. Na sprednji strani je cona za kupce, v kateri se nahajajo terminal za naročanje, avtomat za pijačo in izstopni prostor za naročene jedi. Zadnja stran ponuja popolnoma opremljeno kuhinjo za pripravo obrokov. Na voljo so tudi kuhalna plošča, cvrtnik, aparat za kavo, pečica, hladilnik in pomivalno korito. Priloženih je skupno 29 dodatkov: ponev z obračalnikom palačink, krožnik, hamburger, krompirček, plačilni terminal s čarobnimi lističi, skodelica, skodelica, pladenj, steklenica kečapa in majoneze, pripomočki za žar, palačinke , košaro za cvrtje in jedilni pribor. Mere (D׊×V): 63 x 38,8 x 95,5 cm.
in stock
62,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Smoby Chef's Bar 2v1

Kuharski bar je popoln set za igro otrok in igranje vlog. Razvija otroško domišljijo in uči timskega dela. Ima dva igralna prostora – prostor za pripravo hrane in prostor za strežbo strank z blagajno in plačilnim terminalom. Smoby
Razpoložljivost je treba preveriti
111,39 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Kotna restavracija Smoby Food. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Kotna restavracija Smoby Food. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3032163109105)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki