DeCuevas 81435 športni voziček za lutke dojenčke 3 v 1

Cena od 113,19 € do 128,38 €
DeCuevas 81435 športni voziček za lutke dojenčke 3 v 1
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

DeCuevas 81435 športni voziček za lutke dojenčke 3 v 1

Moderni športni voziček za lutke je povsem nov model iz nove kolekcije SKY 2020, ki ima v svojem znaku prikupnega slona. Zaradi nastavljivega višjega ročaja in funkcionalnih dodatkov je primeren za predšolske gospodične in tudi vse večje, ki se rade igrajo. DeCuevas
Razpoložljivost je treba preveriti
113,19 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

DeCuevas 81435 Sodoben športni voziček za lutke 3 v 1

Sodoben športni otroški voziček za lutke je popolnoma nov model iz inovativne kolekcije SKY 2020, ki ima v emblemu prikupnega slona. Zahvaljujoč nastavljivemu višjemu ročaju in funkcionalnim dodatkom je primeren za predšolske punčke, pa tudi za večje deklice, ki bodo vse to bolj uporabljale pri igranju. Dodatna oprema in oprema: Odstranljiv anatomsko oblikovan pladenj z možnostjo namestitve v smeri in proti smeri vožnje. Tritočkovni pasni sistem za pritrditev lutke. Pokrov pladnja z ježki. Sodoben voziček ali ramenska torba. 1 ozka mrežasta koš za shranjevanje v spodnjem delu vozička s pokrovom. 1 široka mrežasta koš za shranjevanje v spodnjem delu vozička s pokrovom in notranjo vrečko iz vrvi iz blaga. Po višini nastavljiv ročaj, višina: 64 - 80 cm. Vrtljiva sprednja kolesa za lažjo vožnjo. Dimenzije vozička: 53 × 45,5 × 80 cm (višina do ročaja). Notranje mere košare: 55 × 22 cm (lxw). Lutka ni vključena v paket. Specifikacija: Čudovit španski dizajn. Natančna obdelava. Zelo enostavno upravljanje med samo igro. Material: kovina, umetna masa, tekstil. Pakirano v škatli v barvah kolekcije. Dimenzije paketa: 63 × 30 × 37,5 cm (dxšxv). Teža paketa: 5,8 kg. Za izbrane modele ima embalaža QR kodo z video navodili za sestavljanje. Primerno za otroke od 3. leta dalje.
in stock
128,38 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za DeCuevas 81435 športni voziček za lutke dojenčke 3 v 1. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka DeCuevas 81435 športni voziček za lutke dojenčke 3 v 1. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4897022814359)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki