BABY born Little Modna oblačila, 36 cm

Cena od 16,50 € do 17,64 €
BABY born Little Modna oblačila
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

BABY born Little Modna oblačila, 36 cm

»Mlajši sorojenci so nadležni!« To slišimo pogosto, vendar to vsekakor ni res. Majhni bratci ali sestrice so po drugi strani lahko odlični prijatelji. Še posebej v tej obleki. Svetla rumena jakna z geometrijskim šivom se lepo prilega kavbojkam z elegantnimi rdečimi šivi. Majico in hlače, BABY born Little, je dopolnlnjena s sivo kapico s pisanim napisom in rdečimi čevlji. BABY born
Razpoložljivost je treba preveriti
17,49 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Zapf Creation BABY Born Little otroška oblačila, 36 cm

Zapf Creation Baby rojena oblačila Little Baby Otroška oblačila Little Baby so še ena v vrsti očarljivih in popolnoma realistično izdelanih modnih dodatkov, ki jih lahko svoji punčki priskrbite za svojo punčko. Čudovit komplet za lutko Baby born Little je sestavljen iz jakne, hlač, klobuka in čevljev. Lepa rumena jakna z geometrijskimi šivi se popolnoma prilega kavbojkam z rdečimi šivi. Da se lutka ne ohladi, komplet vsebuje sivo kapico z barvnim napisom. Celotno obleko poudarjajo prikupni rdeči čevlji. V kompletu je tudi praktičen obešalnik. Otroški komplet oblačil je namenjen dojenčkom Little punčke v velikosti 36 cm. Oblačila so šivana v t.i. slog enostavno prileganja, zahvaljujoč kateremu ga lahko spremenijo tudi najmanjše roke. Primerno za otroke od 2. leta dalje.
in stock
17,64 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BABY born Little Modna oblačila. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BABY born Little Modna oblačila. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4001167827918)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki