BABY born Deluxe oblačila za skuter, 43 cm

Cena od 13,49 € do 16,20 €
BABY born Deluxe oblačila za skuter
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Zapf BABY born Scooter oblačila Deluxe, 43 cm

Hitro v mesto, da bi BABY born srečal svoje prijatelje na igrišču v parku. Skuter je najboljše prevozno sredstvo za takšne dogodke. In potrebuje prava oblačila. Rožnati kombinezoni z elegantnim potiskom črk so čisto prava stvar. Poleg tega je neverjetno udoben. Vse ostane na mestu. Ni pomembno, ali BABY born samo teče na skiroju ali pa je že parkirala in med igranjem na igrišču visijo z glavo navzdol s plezala. Zanimiv oblikovalski element je luknja v izrezu. Obleka je fino uglašena do najmanjših podrobnosti. Na primer, manšete srebrne svetleče jakne imajo enako neonsko barvo kot elastični pas. Celotno obleko je uglasila BABY born rockerka z elegantnimi in barvno usklajenimi čevlji. Kakovostna oblačila za originalno lutko BABY born. Za užitek domiselne, raznolike in dolgotrajne igre. Zelo enostavna menjava oblačil. BABY born Deluxe oblačila za skuterje za punčke, velikost 43 cm. Vključuje kombinezon, jakno in čevlje.
in stock
13,49 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BABY born Deluxe oblačila za skuter, 43 cm

Hitro v mesto, da se Baby born sreča s svojimi prijatelji na igrišču v parku. Tja se najraje zapelje s skuterjem. Toda tudi za na skuter potrebuje prava oblačila. Roza pajac z modnim potiskom s črkami je prava izbira. Poleg tega je še neverjetno udoben. Barvno usklajeni čevlji in srebrna jakna odlično dopolnijo celoten videz. BABY born
Razpoložljivost je treba preveriti
16,20 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BABY born Deluxe oblačila za skuter. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BABY born Deluxe oblačila za skuter. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4001167830215)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki