BABY born Čelada za skuter, neonsko rumena

Cena od 8,30 € do 10,00 €
BABY born Čelada za skuter
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Čelada za skiro Zapf BABY born

»Čelada, to je trd oreh!« In raca Berta to zelo dobro ve. BABY se je rodila na ščitniku za čelado. Ob strani je BABY born skuter čelada okrašena z nedvoumno svetlečo podobo race Berta. Čelada je popolnoma nenadomestljiva pri vožnji s skirojem za zaščito glave, ki se je rodila BABY. Varuje pred nesrečami, če se skuter malomarno odpravi proti posteljici ali na vratih vrtca trči v samoroga. Zložljivi roza ščit ščiti majhne oči pred vetrom in muhami. Varnost je vedno na prvem mestu! Kakovostni dodatki za originalno lutko BABY born. Za užitek domiselne, raznolike in dolgotrajne igre. BABY born čelada za skuter.
in stock
8,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

BABY born Čelada za skuter, neonsko rumena

»Čelada, trda kot oreh …!« Tudi račka Berta to dobro ve. Sama Baby born pazi na svojo čelado. Po strani je Baby born Čelada za skuter okrašena z opazno bleščečo sliko račke Berte. Varnost je vedno na prvem mestu BABY born
Razpoložljivost je treba preveriti
10,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za BABY born Čelada za skuter. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka BABY born Čelada za skuter. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4001167830239)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki