Teddies Tank RC bitka tankov, 27MHz in 40MHz kamuflaža, 25 cm, 2 kosa

Cena od 51,49 € do 52,69 €
Teddies Tank RC bitka tankov
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Teddies Tank RC bitka tankov, 27MHz in 40MHz kamuflaža, 25 cm, 2 kosa

Vrzi se v vojno bitko! Igrajte tankovsko bitko. Vsak tank oddaja zvoke, strelja, kupola se vrti za 360 stopinj, zasveti. Kdor izgubi vse življenje, je izgubil. Cev oddaja zvoke. Vsak tank deluje na drugi frekvenci (27 MHz/40 MHz). Narejen je iz kakovostne in trpežne plastike v merilu 1:32. Teddies
Razpoložljivost je treba preveriti
51,49 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Tank RC 2 kom 25cm bojni tank + dob. paket 27MHZ in 40MHz kamuflaža z zvokom in svetlobo

Igrajte tankovsko bitko. Vrzi se v vojno bitko! Nadzorujte tank in poiščite svojega sovražnika! Kdor izgubi vsa "življenja", je izgubil. Vsak tank oddaja zvoke, strelja, kupola se vrti za 360 stopinj, sveti. Cev povzroča zvoke. Vsak rezervoar deluje na drugačni frekvenci (27 MHz/40 MHz). Izdelan iz kakovostne in trpežne plastike. Merilo 1:32. V paketu so priložene baterije 2x 4,8V AA (tank), 2x 9V (daljinec). Razdalja daljinskega upravljanja do 15 metrov. Razdalja med tanki za tankovsko bitko do 4 metre. Čas prvega polnjenja baterije je 8 ur. Vsako dodatno polnjenje bo trajalo 3-4 ure, da se baterija popolnoma napolni. En popolnoma napolnjen polnilni paket zdrži 10-15 minut igranja. Dimenzije paketa 50 x 20 x 23 cm. Primerno za otroke od 8. leta dalje.
in stock
52,69 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Teddies Tank RC bitka tankov. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Teddies Tank RC bitka tankov. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8592190855390)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki