Orbico WILDROID - podgana R / C, škatla

Cena od 14,63 € do 19,50 €
Orbico WILDROID - podgana R / C
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Orbico WILDROID - podgana R / C, škatla

Podgana na daljinsko upravljanje je kot življenje! Pritisnite gumb na dnu, da zasveti njene oči in se začne premikati naprej ali desno. S to robotsko igračo boste imeli veliko zabave in smešnih potegavščin! Specifikacija: Idealno darilo za ljubitelje robotskih igrač. Robotska podgana je izdelana iz kakovostne plastike. Realistično barvanje. Lahko se premika naprej in v desno. Nadzor je zelo enostaven. Deluje na baterije 5×1,5V AAA. Dimenzije paketa: 28 × 18 × 8. Primerno za otroke od 8. leta dalje.
out of stock
14,63 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

ORBICO WILDROID - podgana R/C, škatla

Ko vklopite plastično R/C podgano na dnu, se ji prižgejo oči, z regulatorjem pa lahko nastavite smer vožnje naprej ali v desno. ORBICO
Razpoložljivost je treba preveriti
19,50 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Orbico WILDROID - podgana R / C. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Orbico WILDROID - podgana R / C. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8025182182919)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki