Tetra Betta Granule vrečke - 5 g

Cena od 1,38 € do 4,60 €
Tetra Betta Granule vrečke - 5 g
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Krma Tetra Betta zrnca vrečka 5g

Kompleksna hrana za Betty. Moški potomci rib Betta imajo bogato barvo in velike plavuti. To je zelo pomembno pri dvorjenju. Zahvaljujoč derivatom planktonskih kozic je to hranjenje visoko beljakovinska dieta, ki pospešuje rast in videz teh rib (zlasti plavuti) in naravno podpira intenzivnost barve. Navodila za hranjenje: Hranite 1-2 krat dnevno toliko, kolikor lahko ribe zaužijejo v nekaj minutah. Sestavine: ribe in ribji izdelki, žita, posušen krmni kvas, mehkužci in raki, jajca in jajčni izdelki, olja in maščobe, sladkor, alge, lecitin. Kakovostne lastnosti: beljakovine 48%, vlaga 7%, maščobe 8%, grobi pepel 11%, grobe vlaknine 1,5%, L-askorbil-2-polifosfat (stabiliziran vitamin C) 122 mg/kg.
out of stock
1,38 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Tetra Betta granule vrečka 5g

Tetra Betta Granule – hranilno uravnotežena hrana za bojne bette. Zelo okusni plavajoči peleti z naravnimi sestavinami, ki spodbujajo barvo, za lepo obarvanost. Tetra
Razpoložljivost je treba preveriti
4,60 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Tetra Betta Granule vrečke - 5 g. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Tetra Betta Granule vrečke - 5 g. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4004218193680)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki