Krma Carnilove za odrasle jagnjetine in divje prašiče 12 kg

Cena od 77,34 € do 2.072,78 €
Krma Carnilove za odrasle jagnjetine in divje prašiče 12 kg
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Krma Carnilove za odrasle jagnjetine in divje prašiče 12 kg

Super premium popolna hrana brez žitaric in brez krompirja za odrasle pse vseh pasem. Odrasli psi vseh pasem potrebujejo hrano, bogato z visoko kakovostnimi beljakovinami z zadostno in uravnoteženo vsebnostjo potrebnih aminokislin za vzdrževanje njihove kondicije. Recepti Carnilove za odrasle pse so zasnovani v skladu z izvirno naravno sestavo hrane psov in njihovih prednikov volkov. V veliki meri je sestavljen iz ulovljenega plena – mišic, drobovja in kosti, dopolnjenih s pravim deležem sadja, zelenjave in zelišč. Meso in maščoba rib, divjačine in gojene perutnine odraslim psom zagotavlja pravilno razmerje hranilnih snovi za zagotavljanje kondicije, imunosti in vitalnosti. Jagnjetina in divji prašič tvorita popolno kombinacijo beljakovin , bogato z naravnimi hranili, z visoko vsebnostjo kakovostnih ter visoko prebavljivih in uporabnih beljakovin. Jagnjetina je vir elementov v sledeh, predvsem selena, železa, cinka in vitaminov skupine B ter nenasičenih maščob. Meso merjasca je zelo bogato z beljakovinami in hkrati z nizko vsebnostjo maščob, zato prispeva k ohranjanju popolne kondicije in ne zvišuje ravni holesterola v krvi . Sestavine: moka merjasca (30%), jagnjetina iz proste reje (25%), rumeni grah (20%), piščančja maščoba (zaščitena s tokoferoli 10%), piščančja jetra (3%), jabolka (3%), tapioka škrob (3%), lososovo olje (2%), korenje (1%), laneno seme (1%), čičerika (1%), hidrolizirani oklepi rakov (vir glukozamina, 0,026%), izvleček hrustanca (vir hondroitina, 0,016 %), pivski kvas (vir mananoligosaharidov, 0,015 %), korenina cikorije (vir fruktooligosaharidov, 0,01 %), yucca schidigera (0,01 %), morske alge (0,01 %), psilium (0,01 %), timijan (0,01 %) , rožmarin (0,01%), origano (0,01%), brusnice (0,0008%), borovnice (0,0008%), maline (0,0008%).
out of stock
77,34 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Carnilove CARNILOVE Lamb & Wild Boar for Dog Adult 12 kg

Superprémiové krmivo s jehněčím masem a masem z divokého prasete bez obilovin a bez brambor pro dospělé psy všech plemen. Kompletní krmivo pro dospělé psy všech plemen. Jehněčí a divočák tvoří perfektní kombinaci proteinů, bohatou na přirozené živiny, s vysokým obsahem kvalitních a vysoce straviteln Carnilove
Razpoložljivost je treba preveriti
2.072,78 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Krma Carnilove za odrasle jagnjetine in divje prašiče 12 kg. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Krma Carnilove za odrasle jagnjetine in divje prašiče 12 kg. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8595602508921)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki