Krma Carnilove Puppy Salmon & Turkey 12 kg

Cena od 82,38 € do 2.133,78 €
Krma Carnilove Puppy Salmon & Turkey 12 kg
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Krma Carnilove Puppy Salmon & Turkey 12 kg

Super premium popolna hrana brez žitaric in brez krompirja za mladiče vseh pasem (1-12 mesecev starosti). Za mladičke je pomembno, da izbiramo kakovostno hrano, bogato s potrebnimi aminokislinami, vitamini in bistvenimi hranili za zdravo rast in optimalen telesni razvoj. Carnilove Puppy je zasnovan v skladu z izvirno naravno sestavo hrane psov in njihovih prednikov volkov. V veliki meri je sestavljen iz ulovljenega plena – mišic, drobovja in kosti, dopolnjenih s pravim deležem sadja, zelenjave in zelišč. Te komponente so bistvene za zdrav razvoj okostja, sklepov in mišic. Osnovna sestavina formule je meso in olje norveškega lososa, ki zagotavljata potrebno vsebnost omega maščobnih kislin za kakovost dlake in kože ter zdrav razvoj živčnega sistema. Losos je vir visoko prebavljivih beljakovin . Je bogat vir omega-3 nenasičenih maščobnih kislin, ki pozitivno vplivajo na duševni razvoj, srčno-žilni sistem in presnovo (zmanjšujejo vsebnost sladkorja v krvi). Losos pozitivno vpliva na kakovost in videz kožuha in kože . Puran je bogat vir prebavljivih beljakovin z visoko vsebnostjo elementov v sledovih, zlasti cinka. Vsebuje tudi vitamina B3 in B6, ki vplivata na možgansko aktivnost, mišični tonus in sta bistvena za zdravo rast. Sestavine: lososova moka (25%), puranja moka (20%), rumeni grah (19%), piščančja maščoba (zaščitena s tokoferoli 10%), lososove beljakovine (5%), hidrolizirane piščančje beljakovine (5%), tapiokin škrob (5%), piščančja jetra (3%), jabolka (2%), lososovo olje (2%), korenje (1%), laneno seme (1%), čičerika (1%), hidrolizirani oklepi rakov (vir glukozamina). , 0,031 %), izvleček hrustanca (vir hondroitina, 0,019 %), pivski kvas (vir mananoligosaharidov, 0,018 %), korenina cikorije (vir fruktooligosaharidov, 0,012 %), yucca schidigera (0,011 %), morske alge (0,01 %). , psilium (0,01%), timijan (0,01%), rožmarin (0,01%), origano (0,01%), brusnice (0,0008%), borovnice (0,0008%), maline (0,0008%).
out of stock
82,38 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Carnilove CARNILOVE Salmon & Turkey for Puppies 12 kg

Superprémiové krmivo s masem z lososa bez obilovin a bez brambor pro štěňata všech plemen (od 1–12 měsíců). Kompletní krmivo pro štěňata. Losos je zdrojem vysoce stravitelných proteinů. Je bohatým zdrojem omega-3 nenasycených mastných kyselin, které pozitivně ovlivňují mentální vývoj, kardio-vaskulá Carnilove
Razpoložljivost je treba preveriti
2.133,78 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Krma Carnilove Puppy Salmon & Turkey 12 kg. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Krma Carnilove Puppy Salmon & Turkey 12 kg. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8595602508822)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki