Krma Carnilove Puppy Large Breed Salmon & Turkey 1,5 kg

Cena od 10,90 € do 337,56 €
Krma Carnilove Puppy Large Breed Salmon & Turkey 1
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Krma Carnilove Puppy Large Breed Salmon & Turkey 1,5 kg

Super premium popolna hrana brez žitaric in brez krompirja za mladiče velikih pasem (od 25 kg, 3-20 mesecev) Zasnovano v skladu z originalno naravno sestavo hrane. Za mladiče velikih pasem je zelo pomembno zagotoviti pravilno prehrano med obdobje rasti. To življenjsko obdobje je ključnega pomena za oskrbo s potrebnimi hranili, beljakovinami in maščobami v pravem razmerju. Carnilove Puppy Large je zasnovan v skladu z izvirno naravno sestavo hrane psov in njihovih prednikov volkov. V veliki meri je sestavljen iz ulovljenega plena – mišic, drobovja in kosti, dopolnjenih s pravim deležem sadja, zelenjave in zelišč. Mladički velikih pasem te komponente potrebujejo v fazi rasti za zdrav razvoj okostja, sklepov, mišic in živčnega sistema. Osnovne sestavine formule so meso in olje norveškega lososa, ki zagotavlja potrebno vsebnost omega maščobnih kislin za kakovost dlake in kože ter zdrav razvoj živčnega sistema. Losos je vir visoko prebavljivih beljakovin. Je bogat vir omega-3 nenasičenih maščobnih kislin, ki pozitivno vplivajo na duševni razvoj, srčno-žilni sistem in presnovo (zmanjšujejo vsebnost sladkorja v krvi). Losos pozitivno vpliva na kakovost in videz dlake in kože. Puran je bogat vir prebavljivih beljakovin z visoko vsebnostjo elementov v sledovih, zlasti cinka. Vsebuje tudi vitamina B3 in B6, ki vplivata na možgansko aktivnost, mišični tonus in sta potrebna za zdravo rast. Carnilove je hrana, oblikovana s spoštovanjem izvorne narave psov. Širok nabor skrbno izbranih virov mesa divjega izvora, kot so severni jelen, raca, fazan, puran, jagnjetina, divji prašič in losos, ustreza sestavi naravno ulovljenega plena in zagotavlja potrebno oskrbo s pomembnimi aminokislinami. Gozdni sadeži, zelenjava, gozdne jagode in zelišča zagotavljajo potrebne naravne vitamine, antioksidante in druga nenadomestljiva hranila. Sestavine Lososova moka (25%), puranja moka (20%), rumeni grah (18%), piščančja maščoba (zaščiteni tokoferoli 9%), lososove beljakovine 6%), hidrolizirane piščančje beljakovine (5%), tapiokin škrob (5%) ) ), jabolka (3%), piščančja jetra (3%), lososovo olje (2%), korenje (1%), laneno seme (1%), čičerika (1%), hidrolizirane lupine rakov (vir glukozamina, 0,031). % ), izvleček hrustanca (vir hondroitina, 0,019 %), pivski kvas (vir manan-oligosaharidov, 0,018 %), korenina cikorije (vir fruktooligosaharidov, 0,012 %), juka schidigera (0,011 %), morske alge (0 01%), psilium (0,01%), timijan (0,01%), rožmarin (0,01%), origano (0,01%), brusnice (0,0008%), borovnice (0,0008%), maline (0,0008%).
out of stock
10,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Carnilove CARNILOVE Salmon & Turkey for Large Breed Puppy 1,5 kg

Superprémiové krmivo s masem z lososa a krocana bez obilovin a bez brambor pro štěňata velkých plemen (≤ 25 kg, 3–30 měsíců). Kompletní krmivo pro štěňata velkých plemen od 3 do 30 měsíců s hmotností v dospělosti nad 25 kg. Losos je zdrojem vysoce stravitelných proteinů. Je bohatým zdrojem omega-3 n Carnilove
Razpoložljivost je treba preveriti
337,56 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Krma Carnilove Puppy Large Breed Salmon & Turkey 1. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Krma Carnilove Puppy Large Breed Salmon & Turkey 1. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8595602508853)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki