Krma Carnilove Adult Salmon za 1,5 kg

Cena od 10,90 € do 327,18 €
Krma Carnilove Adult Salmon za 1
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Krma Carnilove Adult Salmon za 1,5 kg

Super premium popolna hrana brez žitaric in brez krompirja za odrasle pse vseh pasem. Odrasli psi vseh pasem potrebujejo hrano , bogato z visoko kakovostnimi beljakovinami z zadostno in uravnoteženo vsebnostjo potrebnih aminokislin za vzdrževanje njihove kondicije. Recepti Carnilove za odrasle pse so zasnovani v skladu z izvirno naravno sestavo hrane psov in njihovih prednikov volkov. V veliki meri je sestavljen iz ulovljenega plena – mišic, drobovja in kosti, dopolnjenih s pravim deležem sadja, zelenjave in zelišč. Meso in maščoba rib, divjačine in gojene perutnine odraslim psom zagotavlja pravilno razmerje hranilnih snovi za zagotavljanje kondicije, imunosti in vitalnosti. Losos je vir visoko prebavljivih beljakovin. Ne obremenjuje prebave in deluje protivnetno . Je bogat vir omega-3 nenasičenih maščobnih kislin, ki pozitivno vplivajo na duševni razvoj, srčno-žilni sistem in presnovo (zmanjšujejo vsebnost sladkorja v krvi). Meso in maščoba lososa izboljšujeta kakovost in videz dlake in kože , pomagata pa tudi pri preprečevanju degenerativnih bolezni oči . Sestavine: lososova moka (25%), lososove beljakovine (20%), rumeni grah (20%), moka sleda (10%), piščančja maščoba (zaščitena s tokoferoli 9%), piščančja jetra (3%), jabolka (3 %), tapiokin škrob (3%), lososovo olje (3%), korenje (1%), laneno seme (1%), čičerika (1%), hidrolizirani oklepi rakov (vir glukozamina, 0,026%), izvleček hrustanca ( vir hondroitina, 0,016 %), pivski kvas (vir mananoligosaharidov, 0,015 %), korenina cikorije (vir fruktooligosaharidov, 0,01 %), yucca schidigera (0,01 %), morske alge (0,01 %), psilium (0,01 %), timijan (0,01%), rožmarin (0,01%), origano (0,01%), brusnice (0,0008%), borovnice (0,0008%), maline (0,0008%).
out of stock
10,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Carnilove CARNILOVE Salmon for Dog Adult 1,5 kg

Superprémiové krmivo s masem z lososa bez obilovin a brambor pro dospělé psy všech plemen. Kompletní krmivo pro dospělé psy všech plemen. Losos je zdroj vysoce stravitelných proteinů. Nezatěžuje trávení a má protizánětlivé účinky. Je bohatým zdrojem omega-3 nenasycených mastných kyselin, které pozit Carnilove
Razpoložljivost je treba preveriti
327,18 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Krma Carnilove Adult Salmon za 1. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Krma Carnilove Adult Salmon za 1. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8595602508914)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki