SALVEST Ponn BIO pire iz pastinaka in sladkega krompirja (100 g)

Cena od 1,42 € do 1,86 €
SALVEST Ponn BIO pire iz pastinaka in sladkega krompirja (100 g)
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

SALVEST Ponn BIO pire iz pastinaka in sladkega krompirja (100 g)

Blago z bližajočim se rokom uporabe. (28. 5. 2024) BIO zelenjavni pire je sestavljen le iz dveh surovin – pastinaka in sladkega krompirja iz kontrolirane ekološke pridelave. Zato je odlična izbira za dojenčke, ki so šele začeli jesti otroško hrano, dobra izbira pa tudi za starejše otroke kot zdrav prigrizek. Ne vsebuje dodanega sladkorja ali drugih sestavin, je brez glutena in laktoze. Priporočljivo je za dojenčke od 4. meseca starosti. Izdelano z ljubeznijo in spoštovanjem do okolja. - Razvil vodilni pediater Reet Raukas - Skrbno izbrane surovine - V sodelovanju z lokalnimi kmeti v Estoniji Vrhunski izdelki Salvest Ponn so proizvedeni v sodelovanju s pediatrom Reetom Raukasom in testirani s strani estonskih dojenčkov. Večino sestavin pridobivajo od lokalnih dobaviteljev znotraj 100 km od proizvodne lokacije, kar podjetju zagotavlja 100 % nadzor nad kakovostjo in svežino izdelkov ter zmanjšuje ogljični odtis. Sestavine: *pastinak 45%, *sladki krompir 28%, voda. *iz ekološke pridelave. Brez glutena . Hranilna vrednost na 100 g: energijska vrednost 207 kJ / 49 kcal, maščobe 0,0 g, od tega nasičene maščobne kisline 0,0 g, ogljikovi hidrati 9,7 g, od tega sladkorji 4,8 g (vsebuje naravno prisotne sladkorje), beljakovine 1,0 g, sol 0,01 g. vsebnost soli je določena s količino naravno prisotnega natrija v surovinah). Navodilo za uporabo: Prilogo ali želeno porcijo segrejemo na 40-50 °C, premešamo in preverimo temperaturo. Otrokom ne dovolite, da se igrajo z embalažo. Sledite navodilom. Minimalni rok uporabnosti do: glejte hrbtno stran embalaže. Hraniti pri sobni temperaturi. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 24 urah. Zelenjavna priloga za posebno prehrano otrok od 4. meseca dalje, razen če zdravnik ne določi drugače.
in stock
1,42 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

SALVEST Ponn BIO pire iz pastinaka in sladkega krompirja (100 g)

BIO zelenjavni pire sestavljata samo dve sestavini – pastinak in sladki krompir iz kontrolirane ekološke pridelave. Zato je odlična izbira za dojenčke, ki so šele začeli jesti otroško hrano, dobra izbira pa tudi za starejše otroke kot zdrav prigrizek. Ne vsebuje dodanega sladkorja ali drugih sestavin, je brez glutena in laktoze. Priporočljivo je za dojenčke od 4. meseca starosti. Izdelano z ljubeznijo in spoštovanjem do okolja. - Razvil vodilni pediater Reet Raukas - Skrbno izbrane surovine - V sodelovanju z lokalnimi kmeti v Estoniji Vrhunski izdelki Salvest Ponn so proizvedeni v sodelovanju s pediatrom Reetom Raukasom in testirani s strani estonskih dojenčkov. Večino sestavin pridobivajo od lokalnih dobaviteljev znotraj 100 km od proizvodne lokacije, kar podjetju zagotavlja 100 % nadzor nad kakovostjo in svežino izdelkov ter zmanjšuje ogljični odtis. Sestavine: *pastinak 45%, *sladki krompir 28%, voda. *iz ekološke pridelave. Brez glutena . Hranilna vrednost na 100 g: energijska vrednost 207 kJ / 49 kcal, maščobe 0,0 g, od tega nasičene maščobne kisline 0,0 g, ogljikovi hidrati 9,7 g, od tega sladkorji 4,8 g (vsebuje naravno prisotne sladkorje), beljakovine 1,0 g, sol 0,01 g. vsebnost soli je določena s količino naravno prisotnega natrija v surovinah). Navodila za uporabo: Prilogo ali želeno porcijo segrejemo na 40-50 °C, premešamo in preverimo temperaturo. Otrokom ne dovolite, da se igrajo z embalažo. Sledite navodilom. Minimalni rok uporabnosti do: glejte hrbtno stran embalaže. Hraniti pri sobni temperaturi. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 24 urah. Zelenjavna priloga za posebno prehrano otrok od 4. meseca dalje, razen če zdravnik ne določi drugače.
out of stock
1,86 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za SALVEST Ponn BIO pire iz pastinaka in sladkega krompirja (100 g). Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka SALVEST Ponn BIO pire iz pastinaka in sladkega krompirja (100 g). Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4740073079300)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki