SALVEST Ponn BIO Hruška 100% (100 g)

Cena od 1,30 € do 1,86 €
SALVEST Ponn BIO Hruška 100% (100 g)
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

SALVEST Ponn BIO Hruška 100% (100 g)

DATUM PORABE: 10. 6. 2024 Vrečka s praktičnim pokrovčkom vsebuje pire iz 100% bio hrušk in nič drugega. Dodan je brez dodanega sladkorja, umetnih barvil, arom ali konzervansov. Izdelek je toplotno obdelan, njegova obstojnost pa je zagotovljena z nežno sterilizacijo. Sadno malico smo razvili v sodelovanju s pediatri. Naj vaši malčki uživajo v čistem okusu zrelih hrušk, kot se jih spominjate iz babičinega vrta! Navodila za pripravo: Izdelek je pripravljen za uporabo. Vsebino vrečke je treba otrokom dajati z majhno žličko. Začnite z eno do dvema čajnima žličkama na dan in postopoma povečujte količino. Vrečka ni namenjena segrevanju v mikrovalovni pečici. Sestavine: Bio hruškov pire (100%). Brez glutena. Hranilna vrednost na 100 g: Energija 255 kJ / 60 kcal; maščobe 0 g, od tega nasičene maščobne kisline 0 g; ogljikovi hidrati 14 g, od tega sladkorji 14 g; beljakovine 0 g; sol 0 g. Brez dodanih sladkorjev. Vsebuje samo naravne sladkorje. Hrana za posebno prehrano. Sadna hrana za dojenčke od 4. meseca naprej.
in stock
1,30 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

SALVEST Ponn BIO Hruška 100% (100 g)

Vrečka s praktičnim pokrovčkom vsebuje pire iz 100% bio hrušk in nič drugega. Dodan je brez dodanega sladkorja, umetnih barvil, arom ali konzervansov. Izdelek je toplotno obdelan, njegova trajnost pa je zagotovljena s skrbno sterilizacijo. Sadno malico smo razvili v sodelovanju s pediatri. Naj vaši malčki uživajo v čistem okusu zrelih hrušk, kot se jih spominjate iz babičinega vrta! Navodila za pripravo: Izdelek je pripravljen za uporabo. Vsebino vrečke je treba otrokom dajati z majhno žličko. Začnite z eno do dvema čajnima žličkama na dan in postopoma povečujte količino. Vrečka ni namenjena segrevanju v mikrovalovni pečici. Sestavine: Bio hruškov pire (100%). Brez glutena. Hranilna vrednost na 100 g: Energija 255 kJ / 60 kcal; maščobe 0 g, od tega nasičene maščobne kisline 0 g; ogljikovi hidrati 14 g, od tega sladkorji 14 g; beljakovine 0 g; sol 0 g. Brez dodanih sladkorjev. Vsebuje samo naravne sladkorje. Hrana za posebno prehrano. Sadna hrana za dojenčke od 4. meseca naprej.
out of stock
1,86 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za SALVEST Ponn BIO Hruška 100% (100 g). Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka SALVEST Ponn BIO Hruška 100% (100 g). Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4740073070895)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki