Vinska vitrina CANDY CWC 154EEL/N

Cena od 324,90 € do 369,99 €
Vinska vitrina CANDY CWC 154EEL/N
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Candy CWC 154 EEL/N vinska vitrina

ODREZANE CENE – 10% popusta na izbrano belo tehniko znamke Candy s promo kodo 24MDW4SI335 (velja od 15. 4. do 28. 4. 2024 oz. do odprodaje zalog)! Vinska vitrina Candy Divino CWC 154 EEL/N združuje eleganten slog s praktičnostjo. Opremljena je z eno hladilno cono, v kateri lahko na 6 policah iz trpežnega bambusa naenkrat hladite 41 steklenic. Candy
Razpoložljivost je treba preveriti
369,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vinska vitrina CANDY CWC 154EEL/N

Vinska vitrina CANDY CWC 154 EEL/N Tip zasnove: ProstostoječiŠtevilo standardnih steklenic za vino: 41Barva ohišja: ČrnaŠtevilo polic: 6 + 1 wine rackŠtevilo temperaturnih con: 1Material polic: LesRazred energijske učinkovitosti : GOsvetlitev: LEDUpravljanje: DigitalnoVišina mm:  845Širina mm: 490Globina: 550 DIZAJN Z MANJ VIBRACIJAMIKakovosten kompresor zmanjša tresljaje na najnižjo stopnjo in s tihim delovanjem zagotavlja najboljše pogoje za shranjevanje.NAJ VAS VODI INTUICIJAElektronska upravljalna plošča omogoča enostavno, pametno upravljanje vaše vinske vitrine DiVino. Hladilnik vklopite ali izklopite s preprostim dotikom, izberite posebne programe s temperaturami, primernimi za bela vina, rdeča vina in peneča vina ali za shranjevanje kombinacije steklenic različnih vrst vina. Če želite, lahko temperaturo nastavite tudi ročno, med 7 in 18 stopinjami.POPOLNA KOMBINACIJA SLOGA IN FUNKCIONALNOSTICandy ve, da je za vas pomembno, da sta v aparatu združena slog in funkcionalnost. Zato se je Candy pri oblikovanju vinskih vitrin DiVino posebej posvetil podrobnostim sloga in tehnologije. Vitrine se popolnoma ujemajo s slogom vaše kuhinje, dnevne sobe ali pisarne. Njihova elegantna dvojna steklena vrata omogočajo hiter pregled steklenic na zalogi, hkrati pa jih ščitijo pred potencialno škodljivimi učinki UV žarkov. LED-lučka v hladilniku zagotavlja optimalno vidljivost, tako da lahko prepoznate steklenico, ki jo potrebujete, ne da bi odprli vrata in dvignili temperaturo v notranjosti. Toda njihov slog in praktičnost se tu ne končata! Police v vinski vitrini so narejene iz prožnega, ekološkega bambusa, močnega, enostavnega materiala, ki omogoča shranjevanje steklenic poljubne oblike in velikosti.
in stock
369,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Vinska vitrina CANDY CWC 154EEL/N. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Vinska vitrina CANDY CWC 154EEL/N. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8059019022352)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki