Hoover HHSBSO 6174XWD hldailnik

Cena od 830,90 € do 842,33 €
Hoover HHSBSO 6174XWD hldailnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Hoover HHSBSO 6174XWD ameriški hladilnik

Ameriški hladilnik Hoover HHSBSO 6174XWD se ponaša s 529 litri skupne prostornine in spada v energijski razred E. Prostornina hladilnega dela meri 344 litrov, prostornina zamrzovalnika pa 185 litrov. Odlikujejo ga sistem Total No Frost, funkcija hitrega zamrzovanja in hitrega hlajenja, funkcija samodejnega odtaljevanja zamrzovalnega in hladilnega predela, steklene police in točilnik vode z rezervoarjem. Hoover
Razpoložljivost je treba preveriti
841,19 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

HOOVER HHSBSO 6174XWD Ameriški hladilnik

Velik ameriški hladilnik Hoover HHSBSO 6174 XWD ima veliko prostornino za shranjevanje živil, eleganten dizajn in pametni upravljalni zaslon za nastavitev idealne temperature. Ponaša se s tehnologijo TOTAL NO FROST, samodejnim odtajevanjem hladilnega in zamrzovalnega predela ter točilnikom vode z rezervoarjem. Na voljo ima posebni funkciji za hitro hlajenje in hitro zamrzovanje, ter eko funkcijo za hlajenje pri najnižji porabi električne energije. Pameten in prilagodljiv napredni senzorski sistem poskrbi za samodejno odtajanje hladilnika HHSBSO 6174XWD glede na temperaturo, indeks vlažnosti in uporabo izdelkov ter prepreči nastajanje ledu v zamrzovalniku.
Razpoložljivost je treba preveriti
842,33 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Hoover HHSBSO 6174XWD hldailnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Hoover HHSBSO 6174XWD hldailnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8059019006093)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki