Gorenje R619EAXL6 hldailnik

Cena od 540,00 € do 599,90 €
Gorenje R619EAXL6 hldailnik
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Gorenje R619EAXL6 prostostoječi hladilnik

Gorenje R619EAXL6 prostostoječi hladilnik nudi 398 litrov prostornine in se uvršča v E energetski razred učinkovitosti. S Adapttech optimalno regulira temperaturo in poskrbi da se hrana ne pokvari. Gorenje
Razpoložljivost je treba preveriti
579,90 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

GORENJE hladilnik R619EAXL6

<strong>E energijski razred</strong> Gospodinjski aparati, stari 15 let ali več, porabijo do trikrat več energije kot novi. Novi modeli Gorenja imajo odlično toplotno izolacijo, se ponašajo z izboljšanim tesnjenjem vrat, vrhunskimi komponentami hladilnega sistema in elektronsko regulacijo, ki porabo energije zmanjša na minimum. <strong>Funkcija SuperCool</strong> Stalna temperatura v hladilniku je najpomembnejša za optimalno shranjevanje hrane. Ob večjih nakupih živil se temperatura v hladilniku poviša, zato je funkcija pospešenega hlajenja SuperCool odlična rešitev. Po aktivaciji deluje 6 ur in ohranja za 3 °C nižjo temperaturo kot je običajno. <strong>Funkcija odpiranja vrat SlotIn</strong> Vse več sodobnih potrošnikov je mnenja, da je funkcija SlotIn nepogrešljiva. Rešitev je idealna, če morate hladilnik postaviti neposredno ob steni, pultu ali drugem aparatu. Zahvaljujoč sistemu SlotIn se vrata enostavno odprejo pod pravim kotom, kar zagotavlja odlično dostopnost in preglednost nad živili. <strong>Program EcoMode</strong> Način EcoMode omogoča pomembne energijske prihranke, ko ste na počitnicah oziroma dlje časa odsotni. Ker se vrata hladilnika odpirajo redkeje ali celo ostanejo ves čas zaprta, lahko za čas odsotnosti svoj aparat nastavite na energetsko varčen način in s tem dodatno varčujete. <strong>AirPower</strong> Da bi zagotovili enakomerno temperaturo po vsem hladilniku, smo v notranjost aparata vgradili ventilator, ki spodbuja kroženje zraka in tako izboljša hlajenje. Tak sistem ohranja živila in pripravljene jedi v hladilniku dlje časa sveže, neodvisno od tega, na kateri polici so shranjene. Preprečuje pa tudi nabiranje vlage ali kondenzata na steklenih policah ter notranjih stenah aparata. <strong>Predal FreshZone</strong> Predal FreshZone se nahaja na dnu hladilnika in je najhladnejši predel. Poseben ventilator zagotavlja vzdrževanje temperature na približno 3 °C. Tu se živila dobro počutijo in ohranjajo svežino, vonj in barvo kar dvakrat dlje kot običajno. <strong>Tehnologija AdaptTech</strong> Pogosto odpiranje vrat povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Hladilniki ION generation to težavo rešujejo z revolucionarno tehnologijo AdaptTech. V prvem tednu uporabe hladilnika ta sistem spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za 1–2 ˚C. Tako hladilnik ves čas vzdržuje optimalno temperaturo in poskrbi, da se hrana ne pokvari.
instock
584,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Gorenje R619EAXL6 hldailnik. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Gorenje R619EAXL6 hldailnik. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (3838782640308)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki