Liebherr WPBL 5001 hladilnik za vino, 1 temperaturno območje

Cena od 1.299,00 € do 1.549,00 €
Liebherr WPBL 5001 hladilnik za vino
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LIEBHERR WPBL 5001 OMARA ZA SHRANJEVANJE VINA

V vinski vitrini Liebherr WPBL 5001 lahko shranite do 196 steklenic vina. Upravljanje je enostavno z zaslonom na dotik. Lesene police iz bukovega lesa preprečujejo vibracije, ki vplivajo na zorenje vina. V vinsko vitrino WPBL 5001 lahko vgradite napravo SmartDeviceBox preko katere lahko aparat upravljate na daljavo.
Razpoložljivost je treba preveriti
1.299,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Vinska vitrina LIEBHERR WPbl 5001

Vinska vitrina LIEBHERR WPbl 5001 GrandCruVitrina za shranjevanje vina VibrateSafeVino potrebuje mir in tišino. Zato naše vitrine za shranjevanje vina zagotavljajo nežno shranjevanje s posebej tihimi kompresorji, ki jih je razvil Liebherr, in stabilnimi lesenimi policami iz masivnega bukovega lesa. To omogoča, da vaše vino zori tiho in nemoteno.Lesena polica, nastavljiva po višiniZrela in prefinjena. Elegantne police iz bukovega lesa so zasnovane za nizke vibracije, vodoravno shranjevanje vina in zahvaljujoč ergonomski obliki jih enostavno vstavite, odstranite in preuredite. Druga prednost je, da les diha in lahko shranjuje majhne količine vode, kar dobro vpliva za mikroklimo v notranjosti in s tem omogoča tudi dolgoročno shranjevanje.UVProtect PlusTrojna zaščita. Za dolgoročno shranjevanje, vitrine za shranjevanje vina s steklenimi vrati nudijo izjemno zaščito pred UV sevanjem: tri zaščitne plasti, sestavljene iz zatemnjenega stekla in dvojne plasti vakuumsko sestavljene kovine. Znan kot premaz Low-E, zagotavlja visoko učinkovito zaščito vina pred škodljivim sončnim sevanjem.Natančna nastavitev temperatureČe vina ne shranjujete na pravi temperaturi, se lahko pokvari in izgubi na kakovosti. Natančen elektronski nadzorni sistem v vaši vitrini za shranjevanje vina Liebherr zagotavlja stalno vzdrževanje zahtevane temperature. Lahko jo nastavite do stopnje natančno med +5 °C in +20 °C. Na zaslonu je prikazana trenutna temperatura.Pomoč pri polnjenju EasyFillZmanjšajte obremenitev. Pripomoček za polnjenje EasyFill zagotavlja, da vrata vinske vitrine ostanejo odprta pod kotom 90° – za še posebej enostavno polnjenje. In zahvaljujoč mehanizmu za samodejno zapiranje vrat SelfClosing, se vrata sama zaprejo, ko so odprta za manj kot 90° – vedno tako nežno, kot to zahtevajo vaša dragocena vina.Filter z aktivnim ogljem FreshAirZa zagotavljanje, da bo vaše vino dozorelo v optimalni kakovosti zraka, imajo vse vitrine za shranjevanje vina Liebherr filter z aktivnim ogljem, ki zanesljivo veže nase vonjave vseh vrst. To pomeni, da bo vaše vino obdržalo svoj čist okus. Da bi zagotovili, da ostane tako, vas Liebherr vsakih 6 mesecev opomni, da zamenjate filter, kar lahko preprosto opravite sami. Zaslon na dotikIdealna zračna vlaga2 po višini nastavljivi nogiOtroška zaščitaZaklepanje zaslona z varnostno kodoVratni alarmRočaj, črnHumiditySelectLED stropna osvetlitevMehanska ključavnica vrat, naknadna vgradnjaShranjevanje od vratu do vratu za največjo prostornino za stekleniceAlarm ob izpadu omrežjaPredstavitvena osvetlitevZadnja stena: kovinska, grafitno sivaZamenljivo tesnilo vratSabbathModeVrata s samodejnim zapiranjem SelfClosing Door vključno s pripomočkom za polnjenje EasyFillSmartDeviceBox za naknadno vgradnjoAlarm za temperaturoTempProtect PlusPladenj za vodoZunanje mere: višina / širina / globina 168,4 / 59,7 / 76,3 cm
in stock
1.549,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Liebherr WPBL 5001 hladilnik za vino. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Liebherr WPBL 5001 hladilnik za vino. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (9005382243916)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki