Samsung RS68A8531B1/EF vgradni hladilnik z zamrzovalnikom

Cena od 1.499,00 € do 1.599,00 €
Samsung RS68A8531B1/EF vgradni hladilnik z zamrzovalnikom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

SAMSUNG RS68A8531B1/EF ameriški hladilnik

Samsungov ameriški hladilnik RS68A8531B1/EF se ponaša z ledomatom in dozirnikom za vodo brez priklopa na vodovod. Z notranjo zmogljivostjo 634 litrov, povečuje prostor za shranjevanje hrane. Edinstvena tehnologija SpaceMax uporablja poseben uretanski premaz, ki omogoča veliko tanjše notranje stene brez ogrožanja energetske učinkovitosti. Na ta način izboljšuje notranjo zmogljivost RS68A8531B1/EF z enakimi zunanjimi dimenzijami.
Razpoložljivost je treba preveriti
1.499,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Hladilnik Samsung RS68A8531B1/EF

Hladilnik Samsung RS68A8531B1/EF omogoča enakomerno svežino za natančno hlajenje. Zahvaljujoč ločenim hladilnim sistemom, ki zagotavljajo enakomerno hlajenje v vseh delih hladilnika, ohranite svežino, okus in teksturo živil dlje časa. Napreden izolacijski sistem zmanjšuje nihanja ne glede na zunanjo temperaturo. Poleg tega tehnologija digitalnega pretvornika natančno zaznava in uravnava temperaturo.   Več ledu in več prostora - aparat za led, vgrajen v vrata. S strojem za led, vgrajenim v vrata, sprostite prostor za shranjevanje živil, ne da bi vam zmanjkalo ledu. Njegov položaj omogoča dodaten prostor v zamrzovalniku, ne da bi to vplivalo na količino proizvedenega ledu. S prozornim plastičnim pokrovom lahko vidite, koliko je še ostalo.   Tehnologija digitalnega pretvornika. Varčuje z energijo in zmanjšuje hrup. Za razliko od običajnih modelov kompresor z digitalnim inverterjem samodejno prilagaja hitrost glede na dejanske potrebe po hlajenju. Z emisijami le 37 dB(B) je izredno tih. Poleg tega je v skladu z novimi energetskimi predpisi, kar vam prihrani denar.   Power Cool/Power Freeze. Pomembna je tudi hitrost. Funkcija Power Cool s pritiskom na gumb v hladilniku hitro kroži hladen zrak in tako hitro ohladi hrano in pijačo. Funkcija Power Freeze ustvarja hiter tok hladnega zraka v zamrzovalniku. Ta je odličen za zamrzovanje ali hlajenje živil na pravo temperaturo, pa tudi za izdelavo ledu.   Več prostora za shranjevanje in učinkovito delovanje. Za razliko od običajnih kanalov je tanek hladilni ventilator v zadnji steni popolnoma raven, kar zmanjšuje mrtvi prostor in zagotavlja več prostora za shranjevanje živil. Hlajenje in prezračevanje zagotavljata optimalno delovanje za svežo in okusno hrano.
Preverite
1.599,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Samsung RS68A8531B1/EF vgradni hladilnik z zamrzovalnikom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Samsung RS68A8531B1/EF vgradni hladilnik z zamrzovalnikom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8806090805370)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki