Samsung RF48A400EB4/EO hladilnik z zamrzovalnikom

Cena od 1.249,00 € do 1.249,99 €
Samsung RF48A400EB4/EO hladilnik z zamrzovalnikom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

Hladilnik Samsung RF48A401EB4/EO

Hladilnik Samsung RF48A401EB4/EO za sočnejšo in bolj svežo hrano naravnega okusa. Twin Cooling Plus tehnologija. Z neodvisnim hlajenjem optimizirajte temperaturo in vlažnost v hladilniku ter zamrzovalniku. Twin Cooling Plus tehnologija ohrani živila v najboljšem stanju ter zaščiti njihov naravni okus s preprečevanjem mešanja vonjav. Zaradi visoke ravni vlage v hladilniku pokvarljiva hrana ostane vlažna in sveža.   Elegantno minimalistična oblika in krmilni elementi. Moderna in vitka oblika. Dodajte svojemu domu elegantno vitek in prefinjen videz. Gladko in sodobno oblikovanje se odraža na minimalistično čudovitih ravnih vratih z ročajnimi utori. Ima tudi eleganten sprednji LED-zaslon, s katerim je preprosto dostopati do različnih funkcij in spremljati stanje hladilnika.   Hitro hlajenje in zamrzovanje na zahtevo. Power Cool / Power Freeze. Izkoristite zmogljivost hitrega hlajenja. Ob dotiku gumba začne funkcija Power Cool pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi nova živila ali priljubljeno pijačo. Medtem Power Freeze funkcija poskrbi za hiter dotok mrzlega zraka v zamrzovalnik. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil in za pripravo ledu.   Nič več nabiranja ledu. Brez ledu – No Frost tehnologija. Ne izgubljajte časa in energije z odtajanjem hladilnika. No Frost tehnologija z več ventilatorji izboljša kroženje zraka, kar preprečuje nabiranje ledu. Hkrati z boljšim kroženjem zraka ohranja stalno temperaturo, zato je hladilni sistem manj obremenjen.   Ves led ali prostor, ki ga potrebujete na zahtevo. Premični ledomat. Poskrbite, da boste vedno imeli pri roki dovolj ledu in se ohladili, ko je vroče. Potreben je le preprost zasuk premičnega ledomata in že je na voljo velika količina ledu. Ko pa se letni čas spremeni in ledu ne potrebujete več, lahko ledomat zlahka odstranite in v hladilniku zagotovite več prostora.   Več podatkov   Podatkovna kartica izdelka
Na zalogi
1.249,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Hladilnik s francoskimi vrati SAMSUNG RF48A400EB4/EO

Hladilnik s francoskimi vrati SAMSUNG RF48A400EB4/EO Twin Cooling Plus tehnologijaPreprečevanje nabiranja ledu (No Frost)Nevtralizator neprijetnega vonjaPower Cool funkcijaOsvetljava LED na vrhuMaterial polic: Kaljeno stekloLedomat na zasukZamrzovanje pri veliki moči (Power Freeze)Alarm za odprta vrataBarva: Nežna mat črnaNeto širina: 833mmNeto globina z ročajem vrat: 740mmNeto višina ohišja s tečajem: 1793mmNeto teža: 99kg Sočnejša in bolj sveža hrana naravnega okusaTwin Cooling Plus tehnologijaZ neodvisnim hlajenjem optimizirajte temperaturo in vlažnost v hladilniku ter zamrzovalniku. Twin Cooling Plus tehnologija ohrani živila v najboljšem stanju ter zaščiti njihov naravni okus s preprečevanjem mešanja vonjav. Zaradi visoke ravni vlage v hladilniku pokvarljiva hrana ostane vlažna in sveža.* Na podlagi internega testiranja, v primerjavi s standardnim hladilnim sistemom.Elegantno minimalistična oblika in krmilni elementiModerna in vitka oblikaDodajte svojemu domu elegantno vitek in prefinjen videz. Gladko in sodobno oblikovanje se odraža na minimalistično čudovitih ravnih vratih z ročajnimi utori. Ima tudi eleganten sprednji LED-zaslon, s katerim je preprosto dostopati do različnih funkcij in spremljati stanje hladilnika.Tišje delovanje ob bistveno manjši porabi energijeTehnologija z digitalnim inverterjemIzkoristite tišje delovanje in večjo energijsko učinkovitost. V nasprotju z običajnimi kompresorji kompresor z digitalnim inverterjem samodejno uravnava hitrost glede na potrebo po hlajenju.Hitro hlajenje in zamrzovanje na zahtevoPower Cool / Power FreezeIzkoristite zmogljivost hitrega hlajenja. Ob dotiku gumba začne funkcija Power Cool pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi nova živila ali priljubljeno pijačo. Medtem Power Freeze funkcija poskrbi za hiter dotok mrzlega zraka v zamrzovalnik. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil in za pripravo ledu.Optimalna vlažnost za dolgotrajno svežinoPredal za ohranjanje svežineOhranite svežino in okus sadja in zelenjave dlje časa. Predal za ohranjanje svežine je domišljeno oblikovan predal, ki je dobro zatesnjen, zato da se v njem vzpostavi idealno okolje za shranjevanje pokvarljivih živil. Nenehno meri in prilagaja stopnjo vlage v predalu in tako zagotavlja optimalno vlažnost.Ves led ali prostor, ki ga potrebujete na zahtevoPremični ledomatPoskrbite, da boste vedno imeli pri roki dovolj ledu in se ohladili, ko je vroče. Potreben je le preprost zasuk premičnega ledomata in že je na voljo velika količina ledu. Ko pa se letni čas spremeni in ledu ne potrebujete več, lahko ledomat zlahka odstranite in v hladilniku zagotovite več prostora.Nič več nabiranja leduBrez ledu – No Frost tehnologijaNe izgubljajte časa in energije z odtajanjem hladilnika. No Frost tehnologija z več ventilatorji izboljša kroženje zraka, kar preprečuje nabiranje ledu. Hkrati z boljšim kroženjem zraka ohranja stalno temperaturo, zato je hladilni sistem manj obremenjen.
in stock
1.249,99 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Samsung RF48A400EB4/EO hladilnik z zamrzovalnikom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Samsung RF48A400EB4/EO hladilnik z zamrzovalnikom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (8806095057897)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki