Liebherr ICND 5153 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom

Cena 1.999,00 €
Liebherr ICND 5153 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom
Dodaj na seznam želja
Nastavi obvestilo o ceni
Zgodovino najnižje cene
Deli
Prijavi napako

LIEBHERR SICND 5153 PRIME VGRADNI KOMBINIRAN HLADILNIK Z ZAMRZOVALNIKOM S SISTEMOM EASYFRESH IN NOFROST

Predal EasyFresh v hladilniku Liebherr SICND 5153 serije Pure zagotavlja svežino tržnice v vašem domu. Zaradi tesnega zapiranja se ob vnosu živil poveča zračna vlaga v predalu. Funkcija NoFrost ščiti zamrzovalni prostor pred neželeno zaledenitvijo, ki porablja veliko energije in je hkrati zelo potratna. Funkcija LightTower v SICND 5153 prikaže živila v najboljši luči in so nameščeni tako, da je vaš napolnjen hladilnik vedno osvetljen po celotni površini. Ker so LightTower plosko integrirani v stranske stene, hkrati ostane več prostora za vaša živila.
Razpoložljivost je treba preveriti
1.999,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino

Liebherr SICNd 5153 vgradni kombinirani hladilnik

Kombinirani vgradni hladilnik Liebherr SICNd 5153 spada v energijski razred D. Ponaša se s sistemom za ohranjanje svežine živil EasyFresh in hladilno tehnologijo NoFrost. Prostornina hladilnega dela znaša 184 litrov, prostornina zamrzovalnika pa 70 litrov. Liebherr
Razpoložljivost je treba preveriti
1.999,00 €
Dodaj na seznam želja
V trgovino
  • Na voljo, dostava takoj v trgovini
  • Na voljo, dostava do 2 dni po plačilu
  • Prihaja, po naročilu
  • Razpoložljivost je treba preveriti
  • Ni na voljo
Pametno.si ni spletna trgovina, ampak mesto, kjer si lahko ogledate in primerjate ponudbe drugih trgovin za Liebherr ICND 5153 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom. Čeprav se podatki večkrat dnevno osvežujejo, priporočamo, da se pred nakupom informirate direktno v trgovini, katero ste izbrali za nakup izdelka Liebherr ICND 5153 vgradni hladilnik z zamrzovalnikom. Pametno.si ne zagotavlja točnost objavljenih podatkov, kot tudi to da prikazane slike popolnoma ustrezajo dejanskim izdelkom. (4016803042839)
Ocene i komentarji
Izdelek še vedno ni ocenjen, lahko to spremeniš!
Napiši komentar
Obiskovalce, ki so si ogledali ta izdelek, zanimali so tudi izdelki